Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87

як і просты блакавання ecu для чытання ў школе?? чаго варта асцерагацца?

кожны раз, калі я чытаю на экскурсійнае я пачашчанае сэрцабіцце, сення я даведаўся, што, калі вы адкрываеце l' edc16c39, што гара zafira, які і saab 93 калі вы не грэе добра, плоская бок, ламаюць, трас і кінуць .

CAXX ВЕДАЦЬ, ПЕРШ чым Я б НЕ РЫЗЫКАВАЎ ТАК (заўтра даведаюся, што ў мяне комбі)

вы можаце зрабіць абмеркаванне усе, што не робіцца, каб не блакаваць ecu???
    я шукаў у сеткі фота падлучэння bdm гэтай ecu, але нічога, што набліжаецца да рэальнасці

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэта добрая ідэя-нагрэць ўсе блокі зачыненыя сіліконам, былі ў сетцы, нават з фільмаў, якія былі ўбачыць, як адкрыць edc16, але не цяжкім, пачніце з процілеглага боку ад плоскай баку і ісці наперад паверх без напружання, а затым, калі ен адкрыты зачыніце і паспрабуйце на машыне, каб убачыць, калі гэта ўсе ў парадку, каб спасылкі з bosch edc16 затым яны ўсе аднолькавыя, як спасылку bdm , калі ў вас яго schedino bhosc выкарыстоўвайце то, і вы на месцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    не ўсе ў паслядоўны вы можаце прачытаць, у прыватнасці opel.....як правіла, edc16c39 у паслядоўны вы робіце, вядома, калі вы працуеце ў bdm ? усе лепш і лепш, то для адкрыцця грэе добра, і я адкрываю план, то бывае так, што некаторыя могуць сапсаваць вы павінны быць асцярожныя, каб не сагнуць пхд у адваротным выпадку вы зробіце з расколіны ўнутры, а затым ecu ? маршрут, калі ў вас есць сумневы пасля адкрыцця рабі, як сказаў ugoboss падпірае вечка і паглядзець, калі аўтамабіль parte...........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    такім чынам на ўсіх, але пасля гэтага досведу я лічу, што я не ricapiter? больш. эбу маршрут, набытае на мае выдаткі........
    новую усе ок! я саграванне добра недалека і адкрыта, мякка. але пасля растання вы можаце чытаць і запісваць у доўг? я гэты маршрут у мяне есць, выбіты адзін eprom здаровай, але flash не працуе. ? нармальна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    такім чынам на ўсіх, але пасля гэтага досведу я лічу, што я не ricapiter? больш. эбу маршрут, набытае на мае выдаткі........
    новую усе ок! я саграванне добра недалека і адкрыта, мякка. але пасля растання вы можаце чытаць і запісваць у доўг? я гэты маршрут у мяне есць, выбіты адзін eprom здаровай, але flash не працуе. ? нармальна?

вядома, гэта залежыць ад трэка, які вы ? перапыненая, калі ? адзін з тых, што d? доступ да flash ? нармальна, што не чытайце/ пішыце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    вядома, гэта залежыць ад трэка, які вы ? перапыненая, калі ? адзін з тых, што d? доступ да flash ? нармальна, што не чытайце/ пішыце
    я маю на ўвазе, што bdm робіць чытанне, але затым, калі я адкрываю што-то не хапае. ці не павінны не чытаць, калі ламаецца? або, калі не хочацца чытаць, не працаваць, але мець магчымасць чытаць? я не ведаю, калі было ясна,

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    я маю на ўвазе, што bdm робіць чытанне, але затым, калі я адкрываю што-то не хапае. ці не павінны не чытаць, калі ламаецца? або, калі не хочацца чытаць, не працаваць, але мець магчымасць чытаць? я не ведаю, калі было ясна,
    вы можаце ведаць, чаго не хапае, калі " адкрыць", адрас электроннай пошты паказанні, якія вы зрабілі ў BDM.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы можаце ведаць, чаго не хапае, калі " адкрыць", адрас электроннай пошты паказанні, якія вы зрабілі ў BDM.
    мікра-і ок, але ў flash чаго-то не хапае, таму што не робіць запальванне
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    на мінулым тыдні я адкрыў у mjd8df нью-marelli 1.3, я заўважыў, што іх siggillante ? даволі чэпкі scardarlo вырашана вельмі мала ў параўнанні з edc16 або mjtd 6f

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў obd75 Visualizza Messaggio
    на мінулым тыдні я адкрыў у mjd8df нью-marelli 1.3, я заўважыў, што іх siggillante ? даволі чэпкі scardarlo вырашана вельмі мала ў параўнанні з edc16 або mjtd 6f
    вочы адкрыць гэтыя, таму што яны вельмі далікатныя, можа здарыцца так, што вы пашкодзілі платы, edc16 ў параўнанне rubustissime.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •