што вы думаеце пра гэта??? прымаю ўсе крытычныя заўвагі, парады і г. д...
выкажу....
што вы думаеце пра гэта??? прымаю ўсе крытычныя заўвагі, парады і г. д...
выкажу....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
у врі і тут:http://www.professionalchiptuning.ne...5/page2...post 15
ўзбагачэння ў адпаведнасці часткі, таму што так рана, практычна вы змянілі ўжо ў 0 абаротаў, у той жа прамове на ін'екцыі parzializzato першыя 3-4 крывых вы можаце пакінуць крычы, як апошняе, што вы павысілі занадта шмат, тое ж самае iniez. parzial.map1, over boost робіць лепш крычы, пуску гарачай і халоднай перарабляць, асабістае меркаванне, але я б не ставіў.
ін'екцыі халоднай і гарачай, і было прынята para para на іншы файл, які вы не хацелі б пракаментаваць....
таму мне пацвердзіце, што ? паўтор..ок, атрымаў...
для ін'екцый parzializzato т. е. i lim), было зроблена ўсе, разлік afr 16,5 ўсіх пра...
ін'екцыі parzializzato map 1 я думаю, павінны быць карты, лямбда-усе яны разлічаны на лямбда-1,15 cio? 16,7 па afr....што, скажыце мне, час 3? мала, шмат??
у overboost аднак rimettero крычы....
дзякуй за ўсе....![]()
мне было цікава, што думаюць іншыя 3 людзей, якія маюць разряжать....
і я хацеў спытаць адміністратара як ніколі з падзелу анекдоты цяпер прытон тут tread??
не ў тым, што я не хацеў бы каментаваць, хутчэй за ўсе, у мяне быў час, я, як і думаю многія іншыя, я магу ўвайсці на форум толькі праз хвіліну я ****** ад працы, тады, калі вы кажаце, што вы зрабілі свае разлікі, і для вас карту гэта нармальна вы liberissimo рабіць тое, што яшчэ вам падабаецца.
па параўнанні з агульнай для вашага меркаванне ugoboss.... дзякуй вам вялікае... я не магу даведацца вашы парады і ваш вопыт....акрамя таго, мае тое, што ўжо вы сказалі мне, што вы змянілі б надаць вакол вас 60mg з гэтым ecu/машыны??
p.s:я таксама, як і вы, я спрабую злучыцца з першым, як толькі я магу ў вольны ад працы час....я раблю гэта больш старанна, таму што я імкнуся трымацца, вочы і вушы адкрытымі на нас? што вы можаце навучыць мяне.....
rispettosissimi з павагай.
p.p.s:ці не ? дражніць.людзям, якія лічу вартыя павагі, я заўседы даю на вас....асабліва, калі яны больш за мяне.
я быў выхаваны cos
калі я павінен быць сумленным, мне здаецца, проста дражніць ваш мне яна, вядома, на некаторыя рэчы я больш дасведчаныя, чым вы, але на іншых, вядома, менш, мы застаемся на адным узроўні, і мы стараемся падтрымліваць у параметрах, калі я магу дапамагчы, і калі мне трэба, я прашу аб дапамозе, мы, на форуме, і павінны працаваць так.
Мой бацька ? муляр вельмі добрым і вядомым з маіх частак,ўсе называюць яго "Мачты luigj" (бухгалтарскай Луіджы) мой "па словах бацькі"? той, хто навучыў мяне ўсім, што я ведаю аб механіцы, калі я быў bambinetto, у краіне, называецца "Mast-Антоніа" (mastro Antonio) мянушку "мачты" у нас гэта азначае больш, чым тое, што само слова азначае, і амаль, як сказаць, "дон" вось,і адзін з спосабаў, каб звярнуцца да чалавека, каб прымусіць іх зразумець, што ? паважаны..... не магу растлумачыць гэта ў больш просты,нават, чаму? растлумачыць складаныя рэчы, словы просты і прэрагатыва розуму sopraffine,аднак і ў іх я заўседы бокам, даючы "вы" для формы, чым не riuscendoli нават патэлефанаваць мачты Luigj або мачты Антоніа толькі таму, што мне здаецца, форма, p? занадта канфідэнцыйна....прабачце, вельмі шмат, што, як пісаў у папярэднім пасце будзе скажоная ў чым-то адным...
далека ад мяне (найбольш абсалютным мне ў гульні людзей, якія, я лічу, заслугоўвае павагі...
гэта сказаў у прэамбуле, на форуме дзейнічае звычайная практыка, калі на ты і я, есць яшчэ? гэта не мяняе, як казаў наадварот напісаў...tuttaltro, нават не ведаючы нас асабіста ацэньвае, і чым будуць anteposti усе астатняе..
з павагай.