Прывітанне манро!
я ніколі гэтага не рабіў і я нават не правільнае абсталяванне? я ведаю, што вы прама ў БД, я бачыў, з сябрам, які мае УМК, што ен робіць, і робіць, а Май з x17. Затым мы чуем іншых, што гэтая тэма мяне заўседы прыцягвала.
прывітанне klajdin...калі вы мне пацвердзіце, што вы f? бд я магу паспрабаваць прачытаць golfV gti edition 30 сябар, які нарадзіўся ў 370cv, што вы і зрабілі паўторна, нават dsg....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Я пацвярджаю, манро, якое абсталяванне ў вас ?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
упэўнены, што проста, толькі тое, што ў вас няма dipo драйвераў, таму вы павінны ведаць, што вы робіце, калі вы можаце прачытаць тое, ужо? супастаўляецца вы можаце ўбачыць некаторыя адрозненні і зразумець, як яны зроблены sti абмежавальнікі, але вы заўседы павінны разлічыць checksumm і я паняцця не маю, як гэта зрабіць.
я зрабіў гэта, ? сэрвіс быў, я ведаю, што кліент прачытаў з cmd
я павялічваецца абмежавальнік крутоўнага моманту ў 400 нм-350, які быў усталяваны базавы
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я зацікаўлены, улічваючы, што ў мяне есць Golf GTI DSG. З чаго вы затым адкрывае файл?
winols, але без damos мы зрабіць нічога
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]