Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

c'? верны спосаб праверыць інтэрфейс??

хлопцы, мне было цікава, калі c'? спосаб праверыць інтэрфейс, каб пераканацца, што гэта не плач і ecu...
    як вы можаце? рабіць??? з ecu scodificata гняздо ў узломам??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    хлопцы, мне было цікава, калі c'? спосаб праверыць інтэрфейс, каб пераканацца, што гэта не плач і ecu...
    як вы можаце? рабіць??? з ecu scodificata гняздо ў узломам??
    Глядзіце...спачатку...потым залежыць ke інтэрфейс..перш, чым паглядзець, калі на кампутары, які вы выкарыстоўваеце праграму кіравання працуе рэгулярнае...потым паспрабуйце прачытаць некалькі аўтамабіляў у паслядоўны (розныя edc15c і p, edc16, то marelli і г.д. і г.д.)...і пасля крокаў у boot, а затым у bdm...
    але потым, калі купіце ад людзей, "правераных", не павінны мець ніякіх праблем!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дзякуй за адказы марые..але больш канкрэтна мне хацелася ведаць,ці лепш, каб бяспеку для запісу ў паслядоўны з mpps якія, на жаль, я не вельмі давяраю...у рэчаіснасці? ці спрабаваў ужо чытаць edc15 і 16, і толькі ў выпадку, калі вы і пасадзілі для чытання на edc16, але другі раз, калі перачытвала тыя ж машыны...магчыма, вы sar? таксама p? панізіць напружанне батарэі..чисс?.. у любым выпадку вы савет метад "scodifica"??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    прывітанне манро, які я ведаю, адзіны спосаб праверыць інтэрфейс ? каб выкарыстоўваць жарты ў бакі, я проста вазьму інтэрфейс, я стараюся рабіць што-небудзь пачытаць тыпаў ecu розныя, калі не мае анамальнага паводзін (хуткасць чытання дзіўныя, паведамленняў пра памылку,ітд)я пачынаю з пісання..***** unque, улічваючы, што нават інтэрфейсы арыгінальныя заводы ў ecu толькі для абароны ? зрабіць рэзервовыя копіі, па меншай меры, для ecu-й? ostiche...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на жаль, я не магу зрабіць рэзервовае капіяванне...больш не ahim?...
    ne для ecu ostiche, што на самыя простыя.....
    па шэрагу прычын, якія не st? тут пералічваць...
    я выявіў, што літаральна з сядзення на зямлю....
    і я павінен пачаць з нуля....
    не, калі я не растлумачыў.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    увагу ? было напісана таксама і ў іншых пост інтэрфейсы абаронены, пакуль вы не саджаеце у тым ліку на врі......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    увагу ? было напісана таксама і ў іншых пост інтэрфейсы абаронены, пакуль вы не саджаеце у тым ліку на врі......
    ну і дарма-l адзін зоркі!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    У адваротным выпадку з эбу раз'ем ад падрыўніка, вы можаце зрабіць некалькі аперацый чытання і запісу. Я думаю, у любым выпадку першае, што вы павінны паспрабаваць, па меншай меры, калі закон ідзе ў k-line, што можа, каб зразумець, ці працуе ен, ці не. На жаль, я таксама не магу зрабіць backup, але маючы парк вузкім машыны ад узлому не асабліва ostiche цяпер я іду без.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    я думаю, што ен можа даць спосаб пратэставаць інтэрфейс , нават на врі здараецца, што засадзіць ecu так.... важна, што ты робіш сваю частку працы , кантроль зарада акумулятара,руль, тросы на месца, пк, добра sw, што тут ідзе канфлікт і г.д. ecc.tante рэчы nn залежыць ад нас.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    не інтэрфейс і надзейна на 100%!! але меры засцярогі могуць выратаваць сядзення ад многіх непрыемнасцяў!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •