Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа ласкава даць мне руку ў выключэнне гэты EGR?
машына мае дзве.
Дзякуй
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь можа ласкава даць мне руку ў выключэнне гэты EGR?
машына мае дзве.
Дзякуй
з тым, што вы чыталі гэтую карту.....
galletto 2
Прывітанне mirks гэта land падлучае рухавік Ford v6, які абсталеўвае, а таксама Jaguar, клапаны рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў з электрарухавіком??
Цярпенне і цнота моцных..
я думаю, вы маеце рацыю
Гэтыя прывады мантуюцца блокі кіравання > 201 - 202 - 204- вы ўсе яшчэ не ведаеце рашэнне для выключэння EGR на гэтыя ECU.. я не ведаю, калі нядаўна ? было рэалізавана што-то на ******* вам трэба звярнуцца ў службу online тут на форуме.. але я сумняваюся ў гэтым у поўнай меры, што мы маглі зрабіць, я на Jaguar я павінен быў замяніць абодвух, і для гэтага я кінуў ўжо? рухавік.. кажу табе, што я ляпнуў, каб трохі з файлам, але без вынікаў
Цярпенне і цнота моцных..
можа быць, backgroop яшчэ вы яе не ведаеце...але запэўніваю вас, што вы можаце? зрабіць без праблем
калі вы ведаеце, як выключыць egr з sid803a групы PSA, то вы ведаеце, што рабіць нават гэтыя, проста p? цярпення, і вы пакладзеце іх у 2D шукаць крывыя гістарэзісу egr
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не глядзеў файл, але калі нагадвае sid803a павінны мець тып 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту адзін у чарзе, іншай, якія добра вылучаюцца ў 2d, калі вы не знаходзіцеся нішто не кіну погляд, але я ўпэўнены, што вы знойдзеце іх.
але калі ? sid, а пасля мод пісаць з певень у парадку, не c'? кадаваньне фарсунак...