Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: вібрацыя audi a4

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985

вібрацыя audi a4

прывітанне ўсім форуме ў мяне есць праблема, вібрацыя ненармальная на audi a4 1.9 tdi тып рухавіка BRB фарсункі, помпа, рухавік практычна да мінімуму вырабляе вібрацыі, якія вы riperquote па ўсей кабіне, першае, што я падумаў ? адсутнасць запальвання ў цыліндры адбылося з дыягностыкі, памылак няма, і ўсе cerrezioni фарсунак ідэальна роўныя, не sgarrano больш 0.1 у цыліндр, таму я выключаю частка alettronica, у залежнасці ад асобніка, я адкрыў вечка штурхачоў і праверыў bilanceri і клапаны, і ўсе аказваецца ў парадку, у трэцім экзэмпляры я зрабіў тэст кампрэсіі які ? аказалася ок, на ўсіх 4 цыліндраў,
    У гэты момант я адчуваю біцце я думаю, што вы парушылі volno і дайце controcolpo на каленчаты вал, ствараючы метэор' прымаю любыя парады прыкладаю відэа ад рухавіка да мінімуму
    дзякуй загадзя за любыя парады
    http://www.youtube*****/watch?v=JzzGi таго...=youtu.be
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі ласка, праверце апоры рухавіка, перш чым пакласці руку на махавік, то варта спадчыны для гэтай машыны. Як правіла, вам дастаткова зайсці на мост і паглядзіце, калі вы ўбачыце зламаныя, якія мелі уцечку алею, будучы сантэхнікаў і не паглынаюць-й? вібрацыі.

PS: фарсункі будзе выпадак паспрабаваць іх на стэндзе, калі яны апырсквальнікі расколін не бачыце іх дыягназ.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    торы не паскорыць, што ляцяць на вас, калі вы пад plaffoniera!! непрыемны шум!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    ! я пайду за табою' парады усе вядома

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    таксама для мяне махавік заблакаваны, калі вы ідзяце на вуліцы, калі accelleri здаецца, што машына дрэнна круціцца, як калі ен пайшоў амаль у тры я гэтыя серыі ў мяне мянялі махавік для праблемы вібрацыі.... адключаюць электрарухавік і паглядзець, калі есць сляды тлушчу, недалека ад электрарухавіка.....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Махавік цалкам разбураны і кавалкі раскіданыя па ўсей звон дзякуй за парады я знайшоў праблему

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я зрабіў два тыдні таму, і я замяніў нават стартар махавік ? басейн мяккі і тлушчу ў любым месцы вы ? маршрут кавалак звон cambio..........гэта для? ен шлях у км, 340.000 свой доўг і зрабіў.....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    я зрабіў два тыдні таму, і я замяніў нават стартар махавік ? басейн мяккі і тлушчу ў любым месцы вы ? маршрут кавалак звон cambio..........гэта для? ен шлях у км, 340.000 свой доўг і зрабіў.....
    мая "150mila"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    15
    я, як правіла, я падыходжу змяніць, каб выключыць праблемы ў будучыні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    у змененай б яе выправіць, але не вельмі добра . здаецца, што ўсе ідзе добра, але калі яго

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •