Я хацеў бы ведаць, калі хто-то ? удалося прачытаць эбу гэтай машыны, скажам, праз паслядоўны порт я павінен чытаць, каб зрабіць выключэнне egr бачылі, што я машына працягвае ствараць праблемы хацеў падключыць egr новы і зачыніце карту ад
Я хацеў бы ведаць, калі хто-то ? удалося прачытаць эбу гэтай машыны, скажам, праз паслядоўны порт я павінен чытаць, каб зрабіць выключэнне egr бачылі, што я машына працягвае ствараць праблемы хацеў падключыць egr новы і зачыніце карту ад
з mpps вы без праблем
Ах, я забыўся, лепш mag pro, чаму? на гэтыя аўтамабілі, вы страціце вельмі легка кадоўкі фарсунак
клоны kess або magpro вельмі падобныя
Цяпер я купіў pro mag 4.2, але ў спісе аўто гэта не c'? вы чыталі ўсе ж я зрабіў з іншай машыны mpps я забіў на гэты спіс
VOLVO
Volvo C30 2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo,C70,2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo,S40,1.9 CDI,Bosch EDC15C3,Kline,так,Так,Няма
Volvo,S40,2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo,V40,1.9 CDI,Bosch EDC15C3,Kline,так,Так,Няма
Volvo,V50,2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo XC90 2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
Volvo XC90 2.4 D (D5),Bosch,EDC16C31,Kline,Yes,Yes,Yes
але v50 з 16c34 я не бачу.....
Апошні раз рэдагавалася sno74; 12-08-2012 ў 00:12
хацеў бы спытаць, калі хто-то сапраўды мае некаторыя кажуць мне, што пасля mod pi? часам трэба пайсці ў пр, каб выраўнаваць сістэму, чаму? тады вам адмова antiskid? car ? без dpf
наколькі я ведаю няма
выбачайце, але riformulo пытанне, я хацеў бы ведаць, калі хто-то зрабіў, яшчэ на гэтай машыне я бачу, што ў першым пасце я казала mpps але ў спіс не c'? гэта volvo v 50, нават у mag pro 4.2 dicamo, што адзінае, што набліжаецца ? focus жа блок кіравання, і ў тэорыі жа рухавіком, але потым cks ? правільна гэта ? мае сумневы.....