-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Альфа 156 1.8 TS
Прывітанне ўсім,
у мяне праблема з Alfa 156 1800 TS я практычна транспартных ў раз, і ў мяне загараецца лямпа ўпырску паліва,дыягностыкі, я ад Лямбда-зонда разрыў,Блакаванне стартара (але аўтамабіль-то без праблем) і клапан цыліндру 2 абрыў,я праверыў да ўсіх модулях для правядзення чайнік, але я не знайшоў якой-небудзь праблемы, па-вашаму, можа быць праблема з эбу?? калі-небудзь хто-небудзь з вас што-то падобнае?
Дзякуй
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
калі дыягназ вам ад лямбда-зонда перапынку я б сказаў, пачынаючы ад іх, з дыягназам прымацаваная паглядзець працу датчыка? што тычыцца клапан цыліндру 2 перапынку, я ніколі не чуў , як памылка, пошты, коды памылак, якія, магчыма, мы разумеем лепш.
-
Тады гэтыя коды:
P0130 Лямбда-Зонд Перапынку
P0202 Клапан Ўпырску цыліндру 2 Перапынку
паўтараю, завод мяне яны білі зверху****
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Прывітанне. Што дыягназ інструмент вы выкарыстоўвалі для прагляду гэтых DTC?
Аднак P0202 мяне атрымліваецца: Фарсункі цыліндру 2, затым праверце гэты кампанент або мяняйце іх. У P0130 пу? быць следствам іншага, або сам зонд. Зрабіце спачатку з адной.
-
Я выкарыстаў Bosch Kts 550
-
Выбачайце, я забыўся зонд мне таксама, што разрыў так, па мне, ці не ? следствам
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
што edc мантуе гэтую машыну....
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
схадзіць rail, два шрубы вазьмі інжэктар 2 пакладзеце яго на 4 і паглядзець, калі памылка перамесціцца ..... для датчыка, гэтыя аўтамабілі вельмі пакутуюць знойдзеш нават канкурэнцыі цябе правадоў мала..... bosch на гэтых ecu ? даволі дакладна....
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
зонд, калі табе ад перапыненая, націсніце прама зараз, для інжэктара можна зрабіць тэст, каб павярнуць яго назад з другога, але я памятаю, што на гэтыя існавалі ўласныя праблемы на инжекторах, да мяжы, вы можаце паспрабаваць супраціў фарсунак мультиметром са шкалой у ым, мне здаецца, што павінна быць 13+або-15 м. і калі супраціў ен падобны на ўсіх, вы можаце паспрабаваць прыбраць іх з дапамогай ультрагуку.
p.s. выдатны пераклад kts.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума