Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28
    НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60

Выдаліць key code ключ Альфа 156 1.8 TS

Я хацеў бы выдаліць ключ ад маей машыны ( Альфа 156 1.8 TS 144 Л.С. ў 1999 годзе ).
    У мяне толькі адзін ключ і дублікат на Alfa Romeo, мяне папрасілі 255 Еўра.

Не ? можна стварыць копію малюнка, чаму? чып, не ? быў расшыфраваны, магчыма, таму што? ? старыя мадэлі, ці, магчыма, нават, чаму? не было шмат запытаў, так і аўто злодзеі, так і дублікаты ключоў.

Я спытаў, у раенах, дзе кланаванне недалека ад Неапаля, і яны не былі ў стане стварыць дублікат ключа.

Чакаю Gallo2 і інтэрфейс дыягностыкі..? я думаю, што гэта першы крок для пачаткоўцаў; але я гатовы вучыцца і informarmi...su усе, што есць? што тычыцца кадоўкі і/або scodifiche з Ecu.

Калі якая-небудзь душа...хоча накіраваць мяне, што рабіць ? я быў бы ўдзячны.
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Калі я правільна зразумеў, табе трэба, падвойны ключ?? Вы можаце абыйсці ўсе, адкрыўшы ключом прымаць транспондеров і падвязаць cn ізастужкай да антэны чарзе, але у гэтым выпадку вы можаце зрабіць копію, не марнуючы часу і мець іншы ключ...
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне, а рашэннем ад backgroop...я зрабіў так нават за Шэсцьсот code 2 маей жонкікалі вы хочаце зрабіць сілай, не дублікат, я ведаю, хто можа цябе...але я не ведаю, калі соединяюсь назва майстэрні парушаю некаторыя правілы...

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Калі я правільна зразумеў, табе трэба, падвойны ключ?? Вы можаце абыйсці ўсе, адкрыўшы ключом прымаць транспондеров і падвязаць cn ізастужкай да антэны чарзе, але у гэтым выпадку вы можаце зрабіць копію, не марнуючы часу і мець іншы ключ...
    Вы, магчыма, мог бы таксама зрабіць cos?, калі б я не пачала, каб увайсці ў індустрыі кадовак і/або scodifiche блокі кіравання на аўтамабілі ад энтузіястаў.
    Я мог бы таксама ўвесці transponderino у замку ключ і вырашыць любую праблему..астатняе я нават дублікат, што, відавочна, адкрывае толькі дзверы, але не заводзіць.
    Дарэчы, я ўжо замовіў і заплаціў за абсталяванне я павінен толькі чакаць прыбыцця.
    Прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    або нават добры scodifica разам
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Прывітанне, а рашэннем ад backgroop...я зрабіў так нават за Шэсцьсот code 2 маей жонкікалі вы хочаце зрабіць сілай, не дублікат, я ведаю, хто можа цябе...але я не ведаю, калі соединяюсь назва майстэрні парушаю некаторыя правілы...
    Глядзіце, калі не ўдалося стварыць копію выявы ў Неапалі.... калі не ў кошце ледзь ніжэй, чым Альфа-і без дыстанцыйнага кіравання на ключы..я не думаю, есць месцы ў свеце, якія мне рабілі на 40 або 50 Еўра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў aldinik Visualizza Messaggio
    Глядзіце, калі не ўдалося стварыць копію выявы ў Неапалі.... калі не ў кошце ледзь ніжэй, чым Альфа-і без дыстанцыйнага кіравання на ключы..я не думаю, есць месцы ў свеце, якія мне рабілі на 40 або 50 Еўра.
    Прывітанне...у 40 50 еўра не зразумее..я, калі я зрабіў дублікат ключа ад маей стілус, не маючы нават код карты я выдаткаваў на 100?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Вы павінны ўбачыць, калі ?. Code 2 я таксама я меў праблемы з 156 рашэнне пакласці транспондер Ў,антэна і іп? хутчэй і танней, хоць я думаю, што zed зможа кланаваць

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    100 Еўра можа быць дублікат, але, вядома, без пульта дыстанцыйнага кіравання для адкрыцця дзвярэй ( і мне не зручна )... лічыцца? арыгінальныя Alfa без дыстанцыйнага кіравання каштуе 150, і ў вас есць ключ, чырвоная "Альфа-Рамэа"? зусім іншая справа, чым паўтараюцца стандартныя чорныя ў 100 Еўра.

Калі вы хочаце з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання для адкрыцця дзвярэй ўключана, вы можаце запытаць яго Альфа і каштуе 255 Еўра. І ? гэта
    [IMG]http://i44.tinypic*****/xmj3gn.jpg[/IMG]
    я толькі і ? таксама падзелены трымаю яе з стужкі, каб не страціць транспондеров ? ўнутры.

А я два тыпу гэтых дублікаты
    [IMG]http://i44.tinypic*****/24uzs5x.jpg[/IMG]
    ключ адкрывае мне толькі дзверцы ( нават з пульта), але, відавочна, не прыводзіць у рух.

Узяць trasponderino, і ўстаўце яго ў антэну або ў замку ключ або з іншага боку ? гэта рашэнне пі? эканамічнай ( што цікавіць мяне, да некаторай ступені, чаму? у gallo2 gi? я купіў ) але для мяне ? параза... чаму? калі я не магу duplicarti калі не лічбаў, тыя наклалі на кошт аўтамабіля...перайсці да немаўля, па меншай меры, вы scodifico.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Вы павінны ўбачыць, калі ?. Code 2 я таксама я меў праблемы з 156 рашэнне пакласці транспондер Ў,антэна і іп? хутчэй і танней, хоць я думаю, што zed зможа кланаваць
    Не ведаю, што за код ?..я ведаю толькі, што ні ад каго я ўзяў, уставіўшы яго ў спецыяльнае абсталяванне, каб чытаць яе на кампутары, мне сказалі, што мае чып ( мне здаецца, texas instrument), не clonabile.
    Толькі дубликатор number one ( дзе таксама ідзе Arsenio Lupin ) мне адказалі, мы бачым, што putimm назад' ( я перакладаю: мы можам зрабіць), але я кажу вам, раней, калі мы не зможам, sar? без дыстанцыйнага кіравання і вам вогнішча? па крайняй меры, 90 Еўра, калі не больш? ).

Cos'? я zed???

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •