на zafira, які 1.9 cdti 150cv, што крокам можна даць, такім чынам, вельмі мяккі rail і arrichimenti паскарэння і г. д., каб не засмецілі fap жадаючы пакінуць актыўнай. Я вучуся на гэтым аўтамабілі, каб навучыцца кіраваць картамі з fap актыўных
на zafira, які 1.9 cdti 150cv, што крокам можна даць, такім чынам, вельмі мяккі rail і arrichimenti паскарэння і г. д., каб не засмецілі fap жадаючы пакінуць актыўнай. Я вучуся на гэтым аўтамабілі, каб навучыцца кіраваць картамі з fap актыўных
што я ведаю, я fap не забракуют з крокам, па крайняй меры, я не трымаю рахункі ў адмысловых прыстасаваннях з fap актыўны.
так, але я ведаю, што калі павышаюць занадта шмат дэталяў дызельнага паліва ствараецца ўражанне, што фап мае тэндэнцыю кідацца нашмат больш? часта, асабліва, калі аўтамабіль таму многія рысы ў інтэрнэце? або на нізкіх крокі
толькі не чапайце кіравання і ўпэўнены, fap не будзе, як правіла, вельмі забіваюцца
звычайна той, хто павялічвае, не ? тып, які ідзе павольна і робіць рысы вельмі кароткія...
ну bisigna яе курыць мала сэнсу вам забівае першы
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я ў гаражы ў мяне 159 2.0 з dsg і з крокам ўзгодненыя, і я ніколі не меў праблем з dpf, нягледзячы на які ідзе кароткімі рыскамі і нават горада?!
Хітрасць заключаецца ў тым, мадыфікацыя метаду, калі эбу трымае sottocontrollo ўсе (практычна не змяняючы час ўпырску), вы можаце быць упэўненыя, што вы ніколі не будзеце мець праблем. Калі вы хочаце працаваць з змена класічная неабходна ўлічваць, што прапорцыі паліва і паветра павінны быць пастаяннымі.
на практыцы вы далі добрыя крокам на жалезнай,arrich accel,turbo etc, не закранаючы час ўпырску так, каб не перагружаць fap. Для curiosit? у egr ты выключаны або пакінуты ў функцыі, чаму? я зрабіў працу на 147, толькі зачыніўшы egr і пакідаючы fap актыўны і ў мяне не было праблем.
Ps я чытала ў іншых пасадах, што змяніць парог засмечвання або што-то cs гэта?