Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

крокам з fap актыўны zafira, які

на zafira, які 1.9 cdti 150cv, што крокам можна даць, такім чынам, вельмі мяккі rail і arrichimenti паскарэння і г. д., каб не засмецілі fap жадаючы пакінуць актыўнай. Я вучуся на гэтым аўтамабілі, каб навучыцца кіраваць картамі з fap актыўных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    што я ведаю, я fap не забракуют з крокам, па крайняй меры, я не трымаю рахункі ў адмысловых прыстасаваннях з fap актыўны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    так, але я ведаю, што калі павышаюць занадта шмат дэталяў дызельнага паліва ствараецца ўражанне, што фап мае тэндэнцыю кідацца нашмат больш? часта, асабліва, калі аўтамабіль таму многія рысы ў інтэрнэце? або на нізкіх крокі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    толькі не чапайце кіравання і ўпэўнены, fap не будзе, як правіла, вельмі забіваюцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    звычайна той, хто павялічвае, не ? тып, які ідзе павольна і робіць рысы вельмі кароткія...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    ну bisigna яе курыць мала сэнсу вам забівае першы
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Я ў гаражы ў мяне 159 2.0 з dsg і з крокам ўзгодненыя, і я ніколі не меў праблем з dpf, нягледзячы на які ідзе кароткімі рыскамі і нават горада?!
    Хітрасць заключаецца ў тым, мадыфікацыя метаду, калі эбу трымае sottocontrollo ўсе (практычна не змяняючы час ўпырску), вы можаце быць упэўненыя, што вы ніколі не будзеце мець праблем. Калі вы хочаце працаваць з змена класічная неабходна ўлічваць, што прапорцыі паліва і паветра павінны быць пастаяннымі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Я ў гаражы ў мяне 159 2.0 з dsg і з крокам ўзгодненыя, і я ніколі не меў праблем з dpf, нягледзячы на які ідзе кароткімі рыскамі і нават горада?!
    Хітрасць заключаецца ў тым, мадыфікацыя метаду, калі эбу трымае sottocontrollo ўсе (практычна не змяняючы час ўпырску), вы можаце быць упэўненыя, што вы ніколі не будзеце мець праблем. Калі вы хочаце працаваць з змена класічная неабходна ўлічваць, што прапорцыі паліва і паветра павінны быць пастаяннымі.
    я ў поўным))))))

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    на практыцы вы далі добрыя крокам на жалезнай,arrich accel,turbo etc, не закранаючы час ўпырску так, каб не перагружаць fap. Для curiosit? у egr ты выключаны або пакінуты ў функцыі, чаму? я зрабіў працу на 147, толькі зачыніўшы egr і пакідаючы fap актыўны і ў мяне не было праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Ps я чытала ў іншых пасадах, што змяніць парог засмечвання або што-то cs гэта?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •