Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37

Святло задняга выгляду не працуе больш? - leon 2.0 tdi 16v bkd 140 л. з 2006 года

Колбы ? добрае, датчык пад абмен, а таксама, але не проста прыходзіць току за. Пу? быць блок кіравання comfort (таксама сказаў, бартавога кампутара, калі не памыляюся)? Хто-небудзь ведае, дапамагчы мне, як паступіць? Дзякуй.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    прывітанне,падаецца сілкаванне на перамыкач на абмен?усе засцерагальнікі?пасля выпрабаванні ў дыягназе,можа быць, dia, што не хапае 31b або 38,не памятаю, паміж двума, але калі напісана, што лямпа згарэла ўнутры транспартнага сродку і пасылае вам цела, у памылку і, такім чынам, не працуе што-то ў машыне,дайце мне ведаць, прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    S?, выпрабаваныя ўсе засцерагальнікі прыборнай панэлі, з боку кіроўцы, і ў капот, побач з акумулятарам. У электрыкі спрабаваў датчык ў кпп і сказаў, што працуе. Дыягностыка (VCDS lite) не я d? памылкі (але я магу толькі ўвайсці ў модуль ENGINE і крыху яшчэ...). Што я магу паспрабаваць яшчэ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Вы спрабавалі паглядзець, калі ток частка правільна і дзе спыняецца, дакладна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Не асабіста, чаму? машыны ў мяне расход ад электрыкі, і я зрабіў яму гэтыя праверкі. Мы выйшлі, што я змагу табліцы, калі ен пі? час звяртаем (? сябры, калі l'? зручная ручка...)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    эх справе жудасна, я страціў паўтара дня вакол audi a3, які збірае той жа бартавы кампутар, у прынцыпе, вы зможаце знайсці электрычную схему цела, сядай на масу з лямпачкі тэст ад 5 ват і трымаць у руцэ +, вызначыць на body pin-код, які пасылае па-за забіць задняга выгляду і сачылі пры дапамозе меднай дроту і паспрабаваць паставіць яе і зняць з ключом у паварот на перадачы, калі лямпа ўключаецца і выключаецца, і, што змяшчаюцца ў фару ? добра, значыць, у вас абрыў правады паміж тб цела і шарык, каб паспрабаваць, калі кабель ? добра гэта ці не-вазьмі медны провад і апоры на + акумулятара, зірнуўшы на яго, а з іншы канец яго ўпіраўся на pin body і паглядзець, што лямпа ззаду ў фары загараецца ў гэтым выпадку ? партыя боды кампутар, і калі вы хочаце задняга выгляду зноў працуе або спробе рамонту або яго замены на новы.
    у выпадку, калі ліхтар за тварам-гульні са святлом і мае кантакт правярае пін-код маса на раздыме фары, якія часам гараць і яны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Дзякуй за дапамогу, проста ў мяне мала часу, я раблю тэсты. Каб атрымаць схему з кантактаў цела, мы хацелі б хто-то, што мае elsawin C...'

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    ці дастаткова, хто-то працуе ў seat і мае доступ на ўсе кіраўніцтва для самастойнага рамонту seat, я магу зрабіць гэта з Fiat, чаму? праца іх, калі б хто-небудзь мець патрэбу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    у манрэалі
    Паведамленні
    58
    з схемы я ўбачыў, што кабель, які вы павінны прытрымлівацца ? чорны/сіні... ідзе прамы salla блок камфорту агні, ззаду... глядзіце, калі c'? continuit?... калі c'? кантралюе зялены/чорны ад выключальніка крыло блок камфорту...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Прабачце r6raven але, па мне, калі акрамя кветак на блок камфорту indicassi колькасць пін-кодаў, кантролю і скарачэнне праводкі пу? быць упэўненыя, каб не памыліцца, бо немцы на гэты тып электронікі з'яўляюцца вельмі дакладнымі, праводка cio? нападаў за эбу, што, здаецца, з тэпцікі з мільенамі правадоў маюць siglia дзве літары, як правіла, тып ph pb pc gh, і тады колькасць кантактаў que праводкі з адпаведным колерам. Аднак, тым часам, дзякуй, што інфармацыя аб колерах правадоў.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •