Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525

Меркаванне крокам seat leon вонкавай ручкі пярэдняй rh

Прывітанне, хлопцы, я толькі што прачытаў гэтую карту на леон, сябар мой, каса, вы скажыце мне, на гэтыя прырашчэння машына практычна ен хадзіў заўседы з гэтай картай і мае праблемы счаплення доўгі час...

файл ORI знаходзіцца тут http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1347476521
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-08-2013 да 10:10
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Файл я не магу бачыць яго да нядзелі, у той жа час мы бачым, што вам кажуць іншыя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    мне карта не падабаецца, ? тыповы прыклад карты, дзе, хто змены не s? што кранае і чаму?, проста даць яму крокам, пачынаючы ад 20%, і аўтамабіль ішоў, на маю думку, гэта ? думка mapper, які я зрабіў файл.

хто зрабіў файл патрабуе 108mm3 дызельнага паліва ўводзяць, дзякуй богу, не змяніў абмежавальнікі у залежнасці ад запыту, аўтамабіль не ўпырсквае-й? у 70mm3, што ўжо ? дастаткова, каб атрымаць жаданай магутнасці на рухавік сцек

SVBL не зменены.
    ціску turbo павялічана незалежна ад 255 балаў

не c'? мінімум палітыкі ў гэтай карце
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Мама мая л я размешчана тут, але я ведаў, што цы будзе перанесена на раздзел адэкватнай...ні egr зачынілі...тыя 255 балаў і тыя запыты, на ўзбагачэнне, паскарэнне ўжо з 1000 абаротаў, страшна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    турба не ідзе падняты больш за 150 кропак, гэтыя машыны маюць натоўп, вельмі пяшчотная.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    мне карта не падабаецца, ? тыповы прыклад карты, дзе, хто змены не s? што кранае і чаму?, проста даць яму крокам, пачынаючы ад 20%, і аўтамабіль ішоў, на маю думку, гэта ? думка mapper, які я зрабіў файл.

хто зрабіў файл патрабуе 108mm3 дызельнага паліва ўводзяць, дзякуй богу, не змяніў абмежавальнікі у залежнасці ад запыту, аўтамабіль не ўпырсквае-й? у 70mm3, што ўжо ? дастаткова, каб атрымаць жаданай магутнасці на рухавік сцек

SVBL не зменены.
    ціску turbo павялічана незалежна ад 255 балаў

не c'? мінімум палітыкі ў гэтай карце
    Прывітанне
    Карту VNT (значэнні %) incrementatta таксама 255 балаў????
    Star of inyeccion, загадзя, арыгінал.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Але чаму? усе працягваюць казаць, што мы не павінны падняць ціск pi? 150 ачкоў? Калі вы хочаце зрабіць моцны аўтамабіль avr? або няма, трэба паветра? Я бачыў у майстэрні з машынамі, якія паварочваюць супастаўляюцца больш 100000 км і з крокам 0,3 бар без праблем.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcogti Visualizza Messaggio
    Але чаму? усе працягваюць казаць, што мы не павінны падняць ціск pi? 150 ачкоў? Калі вы хочаце зрабіць моцны аўтамабіль avr? або няма, трэба паветра? Я бачыў у майстэрні з машынамі, якія паварочваюць супастаўляюцца больш 100000 км і з крокам 0,3 бар без праблем.
    Адказ Вешчуноў ? вельмі падрабязнае, калі вы хочаце, каб пайсці машына моцная, вы павінны зрабіць поўную працу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    турбіна 150 л ? вельмі надзейны, не ? у turnina 2,0 tdi 140 cv. у вас праблемы счаплення для карту педаль цягі.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    карту turbo x мяне і ў кіраванні разам з геаметрыяй, калі і карту, націскаць трэба кіраваць з манометры маляня ціску вы хочаце і tot ne вы, і вы ўсталюеце таксама пік...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •