Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149

абмежавальнік абаротаў beverly 500

Добры дзень, а ці можна даведацца, калі ў каго-то, што ў вас ужо есць? працаваў на абмежавальнік абаротаў beverly500 проста каб ведаць, калі есць паляпшэнні, або няма, з ecm на самай справе вы адкрываеце карты старое. і benz. абмежавальнік нічога, але нават ведаць адрасы

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    паспрабуйце адправіць файл ложак з матацыкла.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    я спрабаваў нават я для мора і горы, але я ніколі не знайшоў... нават для nexus 500 адно і тое ж...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    але вы пераназначаны?? адрозненні ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Калі smeno на гэтыя скутэры, я не так шмат, пік максімальнай магутнасці, павялічваючы абароты, я стараюся перш за ўсе зрабіць больш жорсткім пара і запаўнення пустэч, якія есць на сярэдніх абарачэннях па параўнанні са стандартнай канфігурацыяй. Вядома, хуткасць? не avr? чисс? што змена цуд, нават крыху больш? арыгінала, але становяцца значна больш? задавальненне ад ваджэння з варыятарам, што ўдасца выцягнуць добра адразу, нават не змяніць, занадта інвазівных перадачы.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    файл залатых у мяне няма, чаму? не чытаў яшчэ, так што ў рэшце рэшт гульня, і заўседы, калі ен запоўніў усе пустэчы, упэўнены, пойдзе значна лепш? тады справядліва, калі працягніце, нават лімітэр робіць што-то ў пі? ? тады, калі вы не змяняеце, нават варыятар не думаю, што будуць супер-выгады " зрабіў я гэты пытанне, калі многія мяне пытаюцца, можна падняць абмежавальнік да гэтых беверлі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Але, глядзіце, ужо? калі вы можаце, каб узяць усе, што абароты рухавіка з варыятарам ў арыгінальнай канфігурацыі, тыя 5 км/ч і больш? выскачыць. А калі вы хочаце, каб даць ўнутры пі? каб атрымаць максімальную хуткасць? і стральба ў паскарэнне і стральба, перш чым дакрануцца да абмежавальніка, мы б абавязкова аптымізаваць перадачу правілы даволі радыкальны. Я ? gi? давялося выправіць груп перадачы з спружынай адрозненне snervata (арыгінальнымі з'яўляюцца толькі пасрэдныя, як якасць?...) толькі пасля таго, як яны змянілі разгрузкі. Не кажучы ўжо, калі іх incattivisci далей irrobustendo крывой крутоўнага моманту...

Увагу тое, хочуць прымусіць іх павярнуць занадта высокія тыя рухавікі, у прынцыпе лепш, што там тыя 500 абаротаў-й? нізкія абмежавальнік. Не зусім створаны для пэўнай працы, вы можаце зірнуць на карэнных падшыпнікаў...

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    я згодны з m999, і я хацеў зразумець, чаму так? усе механікі настойваюць на тым, што прасіць падняць абмежавальнік на гэтых рухавіках нават хто-то пытаецца ? можаце падняць 1000giri, такім чынам, і, як я думаю, калі вы добра працаваць на групы, перадача і p? выхлапных газаў і, затым права, якое максімізуе p? і зроблена пры пу? прынесці !!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Яны просяць, каб падняць абмежавальнік, чаму? па іх думку, варта эквівалентнасці-й? пра=pi? хуткасць?... тое, што варыятар не закрывае цалкам, і рухавік застаецца спакаваны ў 10000 абаротаў, чаму? не мае пары і стральба дастаткова, каб зрушыць вариатор, як павінна, усе роўна. У выніку вы атрымаеце рухавік, які, верагодна, выйсці, чаму? ? заўседы занадта шмат на абароты, а то цябе апярэджвае поўнае аднаўленне рухавіка, які круціцца 2000 аб іп? ніжэй за цябе, але што пара ў стане цягнуць rapportone фінал вариатора!!

M999

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •