прывітанне ўсім форуме я адзін problamatica на mitsubishi pajero 2.5 турбо дызель з 2003 года выпуску тып рухавіка 4D56t з механічны помпа з каманды праводцы акселератара электронная км у taghigrafo 220.000,
практычна падчас паскарэння прыехалі каля 4000 абаротаў таму парваць паліва і mototore не трэскаецца, пакуль не riscende да 1500 абаротаў, а затым аднаўляецца, напрыклад, паскорыць і бяжыць зноў дэфект, я заўважыў, што адбываецца таксама хуткае і на месцы, выпрабаванні, якія былі праведзены: дыягностыка compiuterizzata ecu рухавіка, які высветліў эксперт дэфект на абсалютная ціск не памятаю код памылкі, але замяніў трубкі, зламаўся, збой у памяці, не ? больш паўторна.
я здзіўлены provisionally egr і не меў перавагі, з дыягназам у актыўных значэнняў не губляю сігнал ад педалі accelletore, я не губляю сігнал ад датчыка абаротаў, тэмпературы як паветра ўсмоктваецца, што холадагенту ў норме, загадзя мэта і рэальныя ляжаць на адной прамой і не рэгіструе, не правал вядома, калі адбываецца няспраўнасць,
Я выключыў падачы з бака ўклалася з каністры, я замяніў усе 4 фарсункі ўзятыя pajero marciante але нічога, я іду ў riaccellerare і кт riavviene рэзкі,
адна рэч, я заўважыў, што праблемы не адбываецца на халодным рухавіку, а калі награваецца пачынае губляць хіты стыль пульверызатара заблакаваны, але-вэрдэ фарсунак, для выпрабаванні гаварылася вышэй, у гэты момант я думаю, што праблема з помпай дызель, але чаму то ен робіць гэта толькі тады, калі ен сагравае,
любы савет або разуменне было б добра прымае дзякую за ўвагу