Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47

праблема iaw 5af.sk для panda bpower

прывітанне ўсім,у мяне такая праблема на гэтай машыне,я хацеў бы ведаць, калі ў вас ужо адбылося:аўтамабіль ішоў 2 і пасля таго, як выявілі, што ен быў эбу
    я scodificata гняздо ў знос, што ен жа абрэвіятура, за выключэннем .sk, што змяняе,я быў упэўнены, што' дрэнна, што не пайшла, у мяне есць праграмнае забеспячэнне, якое робіць мяне ператварыць гэты тып эбу і ў любы іншы тып(напрыклад, ад 59f 5-am, ducati і г.д...)ва ўсякім выпадку, я не зрабіў нічога з гэтага
    я толькі зрабіў поўнае і тады я паклаў на матацыкле,у выніку аўтамабіль не паварочвае agas.in дыягностыцы памылка датчыка ціску кантрольная лямпа mil гарыць, такім чынам, завод спг ідзе ў recoveri і не працуе agas.la мае пытанне быў такі:я павінен прайсці праграмнага забеспячэння старую іншага, я павінен змірыцца і ўзяць яго з lastessa абрэвіятура?загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    калі ў ****llo абсталявання, толькі ідэнтычным я думаю, што вам дастаткова прайсці праграмнае забеспячэнне ад старога да новага..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Вы маглі б выбраць для рамонту змяняецца mosfet і па трываласці, і ен вяртаўся працуе

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў sebastiano345 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім,у мяне такая праблема на гэтай машыне,я хацеў бы ведаць, калі ў вас ужо адбылося:аўтамабіль ішоў 2 і пасля таго, як выявілі, што ен быў эбу
    я scodificata гняздо ў знос, што ен жа абрэвіятура, за выключэннем .sk, што змяняе,я быў упэўнены, што' дрэнна, што не пайшла, у мяне есць праграмнае забеспячэнне, якое робіць мяне ператварыць гэты тып эбу і ў любы іншы тып(напрыклад, ад 59f 5-am, ducati і г.д...)ва ўсякім выпадку, я не зрабіў нічога з гэтага
    я толькі зрабіў поўнае і тады я паклаў на матацыкле,у выніку аўтамабіль не паварочвае agas.in дыягностыцы памылка датчыка ціску кантрольная лямпа mil гарыць, такім чынам, завод спг ідзе ў recoveri і не працуе agas.la мае пытанне быў такі:я павінен прайсці праграмнага забеспячэння старую іншага, я павінен змірыцца і ўзяць яго з lastessa абрэвіятура?загадзя дзякуй

было б больш мэтазгодна перадаць з падзелу прэзентацыі і чытаць правілы, перш чым пісаць якіх-небудзь праблем не верыце?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    я не абсталяванне, так таго, каб змяніць mosfet ў той матэрыял, напоўнены гелем, які як раз закранае што-то кінуць усе гэта,але дзякуй за клопат я выбраў з тымі ж нумарамі(або sk або ep фінал)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    15
    вы вырашылі праблему?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні