Хто-то чытаў, любы ducati з marelli iaw з kess 2 клон?
У мяне кабель-перахаднік 3pin, але пасля падлучэння да раз'ем дыягностыкі матацыкла не ведаю, як карміць kess.
Хто-то чытаў, любы ducati з marelli iaw з kess 2 клон?
У мяне кабель-перахаднік 3pin, але пасля падлучэння да раз'ем дыягностыкі матацыкла не ведаю, як карміць kess.
я зрабіў MV brutale з марелли ад гнязда дыягнастычнага раздыма 3-pin, выводзьце па K-line з разгорткі, для карбюраторов і провад падлучыць да кантакту 7, злучыце + пін-16, і - пін, 4-5
Апошні раз рэдагавалася admin; 13-08-2013 да 23:24
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
прывітанне
так, трэба выкарыстоўваць кабель fiat класічнай 3, соні iguale.
Тады я прыкладаю гэтыя 2 фатаграфіі, каб лепш зразумець, спасылку я зрабіў гэта, з кабелем 3-pin у камплект kess, праблема ? прывесці яго ў дзеянне.
Падлучыўшы чырвоны раз'ем выхаднога кабеля да станоўчага высновы батарэі не азначае ніякага напружання.
20130818_102645.jpg20130818_102728.jpg
Сумневы ў тым, што ў мяне было ? колер файлаў, у тым тое, што выходзіць з руху і тое, што kess не супадаюць, як вы можаце бачыць на фота...можа быць пераблытаны?
Carmageddon вы кажаце, узяць k-line ад раздыма 3-pin і positvo-адмоўны напрамую ад акумулятара і злучыць іх праз драты да раз'ем obd kess?
Ок вырашана з дапамогай падлучэння caramageddon.
Таму або драты kess памяняліся месцамі па параўнанні з ducati, або харчаванне не ? правільна аддаць у чырвоны раз'ем.