Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Прагляду " Гібрыд"

garret
    Guest

Exclamation Праблема час чытання laguna 2.0 dci 2010

хлопцы, сення я спрабаваў чытаць у 10 разоў паміж пеўнік і kezzv2 экю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 мантуе bosch edc16+c36
    hw 8201119647
    sw 1037512061
    есць ключ запальвання і карты і кнопкі пуск і стоп, праблема ? што, калі я пераходжу рамкі, уставіўшы ключ, таймер, які праз 2 хвіліны выключаецца quandro ў аўто і прыехаў у 85% ад чытання не магу-й? далей, чаму? як kessv2, што певень не ад пі? харчаванне ад obd2, вы ведаеце, як я магу зрабіць, каб выправіць? хто-то меў тую ж eseprienza? дзякуй
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    хлопцы, сення я спрабаваў чытаць у 10 разоў паміж пеўнік і kezzv2 экю лагуна 3 2.0 dci 130cv 2010 мантуе bosch edc16+c36
    hw 8201119647
    sw 1037512061
    есць ключ запальвання і карты і кнопкі пуск і стоп, праблема ? што, калі я пераходжу рамкі, уставіўшы ключ, таймер, які праз 2 хвіліны выключаецца quandro ў аўто і прыехаў у 85% ад чытання не магу-й? далей, чаму? як kessv2, што певень не ад пі? харчаванне ад obd2, вы ведаеце, як я магу зрабіць, каб выправіць? хто-то меў тую ж eseprienza? дзякуй
    паспрабуйце зрабіць мост на Relais кіравання рухавіком і размешчаны ў маторным адсеку ў Скрынцы з боку кіроўцы..
    IP

garret
    Guest
    ? мабыць або я павінен зняць нейкі скрыню, каб мы маглі прыехаць?
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    калі вы выкарыстоўваеце функцыю " пошук " вы зможаце знайсці карысную інфармацыю :

Megane:

Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
    Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.

Лагуна:

Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
    Каб выключыць запальванне: зняць плату (платы).
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    калі вы выкарыстоўваеце функцыю " пошук " вы зможаце знайсці карысную інфармацыю :

Megane:

Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
    Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.

Лагуна:

Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
    Каб выключыць запальванне: зняць плату (платы).
    Прывітанне сябар Іван
    За апошні лагуна, lagunaIII, гэтая працэдура не трэба, можна зрабіць, але і іншых manera.
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    я зрабіў з edc16 laguna 3 і я выканаў гэта, што ен кажа, kess2 і атрымалася...тое ж самае для sid 301/305
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    я зрабіў з edc16 laguna 3 і я выканаў гэта, што ен кажа, kess2 і атрымалася...тое ж самае для sid 301/305
    Прывітанне
    Я час назад, я зрабіў une laguna 3, і з гэтай працэдурай, і праз 2 хвіліны выключыць quandro ў аўтаматычным рэжыме чытанне спыняецца.
    У канцы я зрабіў з іншымі па-рознаму.
    IP

garret
    Guest
    дзякуй за дапамогу, alice, заўтра я імкнуся, і я дам вам ведаць
    IP

garret
    Guest

Чытанне выконваецца

Хлопцы, я ішоў вашым радам, а ў прыватнасці тых, carmageddon, дзякуй за дапамогу, у рэшце рэшт, я зрабіў, я прачытаў без праблем, бд з kessv2, што з пеўнік еўрапейскі, апошні ? pi? хуткі kessv2 часы былі, адпаведна, 3 хвіліны і 27 секунд kessv2 супраць 2 хвілін і 38 пеўнік, для астатніх-абодва працавалі вельмі добра, я прыкладаю файлы, ложка
    File Allegati Файл Ўкладання
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    вельмі добра :-)
    IP

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima