прывітанне, як назва мне трэба scodificare эбу siemens sid 801 peuget 307 20 hdi 90cv я паспрабаваў, спуск мяккі, але не магу некаторыя калегі можа дапамагчы мне дзякуй
прывітанне, як назва мне трэба scodificare эбу siemens sid 801 peuget 307 20 hdi 90cv я паспрабаваў, спуск мяккі, але не магу некаторыя калегі можа дапамагчы мне дзякуй
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
есць 2 версіі sid 801, калі вы робіце здымак на знешняй вечку я скажу вам, як дзейнічаць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
прывітанне вось фатаграфіі ecu, спадзяюся, можа дапамагчы мне і двух дзен, што мы sbatto галаву, ва ўсякім выпадку, я спрабаваў scodifica толькі на e2p на flasch яшчэ няма
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
Прывітанне
Калі можаце зрабіць 93c56 без праблем, машыны, але ў recovery, пасля чаго вы павінны выкарыстоўваць яго diagnose (pp2000-lexia) для розных кадовак ў ecu.
Зрабіў шмат разоў.
вы і адзін gezame вы таму на 93c56, але софт кажа частковай/ поўнай
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Прывітанне
вы ўсе 93c56, частка ў recovery, але не праграмнага забеспячэння.
Але comme тое ж самае, пасля таго, як вы павінны programare некалькі варыянтаў з diagnose
Ок, я зразумеў