Прывітанне,кожны раз, калі скід налад камунікацыйных пар памылку dtc ў citroen чытаю папярэджанне, што максімум адмены-50.Хто-небудзь ведае, што адбываецца пры перавышэнні гэтага ліміту?Дзякуй.
Прывітанне,кожны раз, калі скід налад камунікацыйных пар памылку dtc ў citroen чытаю папярэджанне, што максімум адмены-50.Хто-небудзь ведае, што адбываецца пры перавышэнні гэтага ліміту?Дзякуй.
Вам не f?r? выдаліць іншыя памылкі. Павінна застацца кантрольная лямпа mil гарыць, і вы павінны самі прыехаць у дылерскі цэнтр для скіду лічыльніка
Я Ўжо, у мяне аналагічная сітуацыя была ў 0, і я рэкамендаваў кліенту пайсці на citroen (ен 290000km) і скінуць лічыльнік...яны налілі 85€...
проста заходзьце з бд іх вароты заўседы не з ecu вызначана выходзіць на дыягностыку, даследаванні ў бд....... гэта дакладна нават тады, калі іх вароты са лічыльнікам чытайце спачатку экю, а затым перайдзіце ў бд і выдаліць лічыльнік не забівае...
Не ведаў гэтага, дзякуй...заўседы наперад зоркі!!
магчыма, гэтая праблема была ўжо згадана ў іншы пост-ранейшаму працуе....
Я не заўседы працаваў ... напрыклад suzuki gran vitara (з рухавіком peugeot)
выкарыстанне texa! Іншы носьбіт, які не працуе ? fiat scudo 2.0 jtd... завод і ecu заўседы адны і тыя ж
наколькі я ведаю, пасля дасягнення 50 адмены трэба або скінуць з lexia або пайсці на трываласць peugeot і ўсе роўна лічыльнік не скідаецца, робяць гэта, каб забяспечыць сабе, то кліент,бд агульны паспрабую'.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]