Вынікі з 1 па 4 з 4
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276

scode агульнай citroen jumper 2,8 cc hdi-ecu bosch edc 15c7 2.22 0281010486

Як вынікае з назвы, я павінен зрабіць scodifica за ўсе на citroen jumper 2.8 hdi ecu bosch 0281010486 EDC 15C7 2.22, цікава, экспертаў, якія ўжо маюць? зрабіў гэтую працу, калі проста чытанне 29 f400, зрабіць cks ,калі ? можаце прачытаць яе ў паслядоўны, і калі вы проста гэтая праца ці трэба выкарыстоўваць эмулятар, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я стараўся час таму ў scodificarla але аўтамабіль таксама былі і іншыя праблемы, а ? размяркоўваецца толькі камплект эбу+ключы

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Праблема, што пр ў вас ужо есць? замовіла камплект ключоў (master яшчэ двух іншых ключоў кадавання) яшчэ блок кіравання иммо, але не ў стане зрабіць кадаваньне.
    У чаканні, што нейкі іншы калега, можаце даць мне які-небудзь іншай інфармацыі, дзякую цябе за твае ўмяшанне прывітанне.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Я хацеў бы падзяліцца з форуму паспяховай работы: detached e2p для таго, каб чытаць у школе экю ў тэме,прачытаўшы flasch з mpps v5, асуджаную, як edc7 еўра тры з meucci і зрабіў cks з mpps,сабраў e2p апрацаваны, часткова усе ок, толькі кантрольная лямпа рухавіка гарыць.
    З павагай да форуму.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •