Прывітанне сябры форуму я георгія, я падпісаўся на форум некалькі дзен, і цяпер, пасля прачытання правілаў форума і дату, паглядзім, у нейкай тэме я ўяўляю, і адначасова пішу запыты ў кароткі...
У мяне есць ад 2-х гадоў Альфа 156 1.9 jtd 110 л. з 2001 года гэтая Альфа мне падабаецца шмат, і ў гэтыя 2 гады, праведзеных мной пастаўлены, прастаўленых на маім шляху (pi? у месца некаторых фота) цяпер я прыйшоў да кропкі, падключыць эбу, калі купіў быў усталяваны novitec PR серыі, што па дадзеных эбу насіў 140 л. с. але праз некаторы час я не быў задаволены, прадукцыйнасці і думаў, што honda не працуе ў доўг, так? montai новая рэгуляваная цмок, але нават з гэтым я не задаволены, я не ведаю, калі што-то не ў парадку рухавік або блокі кіравання, дадатковыя яны ўсе аднолькавыя?? а цяпер я вырашыў зрабіць адлюстраванне на блок кіравання, за выключэннем рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў і павелічэнне магутнасці на нізкіх абарачэннях і ўсе астатняе, але гэта мне dir? цюнэр, што мне зрабіць? змены ў праграмнае забеспячэнне, што трэба рабіць. я ўсе, што трэба для чытання і запісу файла ў блоку кіравання, але, будучы яшчэ пачаткоўцам я баюся, што я сумяшчаю некалькі казіно, або пры запісе ў файл я блакуе эбу... па гэтай прычыне я зарэгістраваўся на форуме, хацеў бы з дапамогай pi? экспертаў зразумець што-то ў пі? і, магчыма, farmela я карціравання, некаторы час таму я пачаў з ecm 2001 vers. 6.3, і я быў залічаны ў форум, каб атрымаць інфармацыю, як і што трэба зрабіць, каб трапіць па патрэбным адрасе, каб змяніць загадзя, overbost, раствор для ін'екцый датэрміновага вяртання ог etc, але не маючы шмат часу,****** у распараджэнні не ўдалося застацца на форуме і быў выдалены!!! я спадзяюся, што гэта ніколі не здарыцца нават тут, я на працягу 6 месяцаў inattivit? я жыву і абяцаў! Я спадзяюся, што я ведаю шмат людзей на форуме, які мае шмат цярпення, напрыклад, выслухаць мяне і растлумачыць мне, як зрабіць гэта, каб зрабіць карту diy добрыміж тым, я вітаю і да наступнага...gi?