Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21

Прывітанне ўсім сябрам, ЦЮНІНГ

Прывітанне сябры форуму я георгія, я падпісаўся на форум некалькі дзен, і цяпер, пасля прачытання правілаў форума і дату, паглядзім, у нейкай тэме я ўяўляю, і адначасова пішу запыты ў кароткі...

У мяне есць ад 2-х гадоў Альфа 156 1.9 jtd 110 л. з 2001 года гэтая Альфа мне падабаецца шмат, і ў гэтыя 2 гады, праведзеных мной пастаўлены, прастаўленых на маім шляху (pi? у месца некаторых фота) цяпер я прыйшоў да кропкі, падключыць эбу, калі купіў быў усталяваны novitec PR серыі, што па дадзеных эбу насіў 140 л. с. але праз некаторы час я не быў задаволены, прадукцыйнасці і думаў, што honda не працуе ў доўг, так? montai новая рэгуляваная цмок, але нават з гэтым я не задаволены, я не ведаю, калі што-то не ў парадку рухавік або блокі кіравання, дадатковыя яны ўсе аднолькавыя?? а цяпер я вырашыў зрабіць адлюстраванне на блок кіравання, за выключэннем рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў і павелічэнне магутнасці на нізкіх абарачэннях і ўсе астатняе, але гэта мне dir? цюнэр, што мне зрабіць? змены ў праграмнае забеспячэнне, што трэба рабіць. я ўсе, што трэба для чытання і запісу файла ў блоку кіравання, але, будучы яшчэ пачаткоўцам я баюся, што я сумяшчаю некалькі казіно, або пры запісе ў файл я блакуе эбу... па гэтай прычыне я зарэгістраваўся на форуме, хацеў бы з дапамогай pi? экспертаў зразумець што-то ў пі? і, магчыма, farmela я карціравання, некаторы час таму я пачаў з ecm 2001 vers. 6.3, і я быў залічаны ў форум, каб атрымаць інфармацыю, як і што трэба зрабіць, каб трапіць па патрэбным адрасе, каб змяніць загадзя, overbost, раствор для ін'екцый датэрміновага вяртання ог etc, але не маючы шмат часу,****** у распараджэнні не ўдалося застацца на форуме і быў выдалены!!! я спадзяюся, што гэта ніколі не здарыцца нават тут, я на працягу 6 месяцаў inattivit? я жыву і абяцаў! Я спадзяюся, што я ведаю шмат людзей на форуме, які мае шмат цярпення, напрыклад, выслухаць мяне і растлумачыць мне, як зрабіць гэта, каб зрабіць карту diy добры між тым, я вітаю і да наступнага...gi?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне, джордж,і дабро запрашаем, раскажыце нам, нават ваш узрост,прафесія і дзе вы знаходзіцеся,што тычыцца вашага альфа, калі вам патрэбна дапамога, вы можаце звязацца з намі па info*professionalchiptuning.net і мы будзем радыя паказаць усе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    120
    прывітанне сардэчна запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    прывітанне, джордж сардэчна запрашаем

НАВІЧОК L'avatar di Sbymotta
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Катання-Падуя
    Паведамленні
    44
    Прывітанне, Джордж, Сардэчна Запрашаем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    сардэчна запрашаем.., ускладзеных на паслугі онлайн-форум прафесіяналаў сур'езныя.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    дзякуй giarras..толькі я магу, я пішу **** з маей просьбай, тым часам я ўсе яшчэ спрабую карыснай інфармацыі ў форуме, то я звяртаюся да вас.

Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    прывітанне, джордж,і дабро запрашаем, раскажыце нам, нават ваш узрост,прафесія і дзе вы знаходзіцеся,што тычыцца вашага альфа, калі вам патрэбна дапамога, вы можаце звязацца з намі па info*professionalchiptuning.net і мы будзем радыя паказаць усе.
    прывітанне msport .. то ўзрост : 42 прафесія працоўны металіст адкуль германія ў штутгарт, вы можаце спадзявацца на іх! я з вамі ў кантакт, як толькі я скончыў з працы, пачатыя ў альфа-даўно, але з-за недахопу часу я не змог скончыць усе па-ранейшаму. а мае крыніцы сіцыліі у бліжэйшы час, і... дзякуй усім за цеплы прыем на гэтым форуме сапраўды прыемна ад таго, што я чытаў да гэтага часу!!!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-08-2013 да 08:24

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    Прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012