Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 71
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

пастановай (новае абнаўленне)

я хацеў бы паведаміць усім карыстальнікам, што я, увеўшы новае правіла ў regolamente, таму што мы заўважылі, што некаторыя карыстальнікі, якія зрабілі ўсе, каб патрапіць на парог 50 паведамленняў і перайсці ў катэгорыю сярэдняга карыстальніка, так, каб бачыць ўкладанні,screen і г.д., якія вельмі апетытныя бачыў, базы дадзеных, файлы, золата і ўсе астатняе, і тады больш ня маюць удзел у дзейнасці " forum.allora фамільныя карыстальнікаў, якія будуць выяўленыя супрацоўнікамі, каб зрабіць частка гэтых furbacchiotti будуць неадкладна deglassati шляхам пераключэння ў катэгорыі карыстальніка smplice 0/50 карысныя паведамленні,то гэта толькі таму, што, як мы заўседы сказаў, мы хочам, каб форум рэальны і актыўны, а не падробленыя напісаны, але людзі, якія знаходзяцца побач, калі яны могуць палепшыць і развіваць гэтую супольнасць,дзякуй за ўвагу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    цалкам дакладна.. калі б я цябе , публікацыі ў галіне пажаданнямі іх не разлічваць, як паведамленні
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    цалкам дакладна.. калі б я цябе , публікацыі ў галіне пажаданнямі іх не разлічваць, як паведамленні

на самай справе шмат хто быў першапачаткова забраўся на лічыльнік паведамленняў.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    на самай справе шмат хто быў першапачаткова забраўся на лічыльнік паведамленняў.
    вельмі добра, у адваротным выпадку становіцца, як і многія іншыя форумы, дзе людзі не ўдзельнічае
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    мне падабаецца, я форум, але шмат
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    правільна, нават калі 50 паведамленняў, я, здаецца, крыху занадта шмат, ce, хто працуе і не заўседы прысутнічае перад пк
    IP

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio
    правільна, нават калі 50 паведамленняў, я, здаецца, крыху занадта шмат, ce, хто працуе і не заўседы прысутнічае перад пк
    проста, што праграмы, купіце і няма праблем
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    На самай справе для тых, хто іх купляе, праблем няма
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio

50 паведамленняў, карысных для тых, хто наведвае форум, не вельмі шмат,есць нават тыя, хто спрабуе іх дасягнуць, адказваючы дарма ў многіх дыскусіях, але ў гэтым і есць лекі, таму што яно панізіцца лічыльнік паведамленняў,гэта правіла было проста нашых кліентаў, таму што на гэтым форуме, у адрозненне ад іншых у нас апублікавана шмат праграмнага забеспячэння,акрамя таго, я не ведаю форумаў, дзе знаходзіцца банк дадзеных файлаў ori загадаў марка мадэль так так памяшканнем і шмат можа зрабіць у горле, і калі б не было абмежавання паведамленняў, якія могуць ўступаць,спампаваць тым і знікнуць.
    па-твойму, для тых, хто там працуе на гэтым форуме, было б, што заўгодна?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я хацеў бы паведаміць усім карыстальнікам, што я, увеўшы новае правіла ў regolamente, таму што мы заўважылі, што некаторыя карыстальнікі, якія зрабілі ўсе, каб патрапіць на парог 50 паведамленняў і перайсці ў катэгорыю сярэдняга карыстальніка, так, каб бачыць ўкладанні,screen і г.д., якія вельмі апетытныя бачыў, базы дадзеных, файлы, золата і ўсе астатняе, і тады больш ня маюць удзел у дзейнасці " forum.allora фамільныя карыстальнікаў, якія будуць выяўленыя супрацоўнікамі, каб зрабіць частка гэтых furbacchiotti будуць неадкладна deglassati шляхам пераключэння ў катэгорыі карыстальніка smplice 0/50 карысныя паведамленні,то гэта толькі таму, што, як мы заўседы сказаў, мы хочам, каб форум рэальны і актыўны, а не падробленыя напісаны, але людзі, якія знаходзяцца побач, калі яны могуць палепшыць і развіваць гэтую супольнасць,дзякуй за ўвагу.
    Я згодны, бачыў, што на іншых форумах адбываецца менавіта гэта
    IP

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •