-
5 РАНІЦЫ і 5.9M ў boot-mode?
Выкарыстанне MPPS клон, фармат толькі кабель курсе (цяпер я на v12). Я хацеў спытаць, калі ? можаце чытаць і пісаць эбу Marelli 5AM і/або 5.9. М у boot-mode і рэжым? магчымае, каб зрабіць на гэтыя ЭКЮ. Я хацеў бы, каб яго практычнасцю? выкарыстання гэтага HW, і для таго, каб чытаць і рэдагаваць eeprom, каб унесці некаторыя выпраўлення, якія мы illustrer? у ніжэй.
M999
Забыўся сказаць... пакуль вы над ім працуеце, як правіла, выкарыстанне пакета HW-SW, прысвечаны, мой інтарэс ? толькі для вывучэння і для таго каб лепш вывучыць гэты фантастычны свет электронікі. Мой галоўны цікавасць ? паспрабаваць зрабіць некаторыя аперацыі рознымі спосабамі, і вывучыць вынік.
Відавочна, што intenderei паставіць у boot эбу на пытанне без якіх-небудзь прасвідраваць адтуліну, каб крок, bootstrap.
M999
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-07-2013 да 18:32
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Відавочна, вы кажаце аб блокі кіравання Magneti Marelli, прызначаных для бары матацыклетных брэндаў італіі. Аб MPPS, вы можаце прачытаць розныя рэжымы? але хутка, да школы, default, etc, Але ў рэшце рэшт заўседы чытайце той жа файл карты.
Затым з mpps мне здаецца, што вы можаце прачытаць у boot mode.
Прывітанне
Маўрыкій
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума