Вынікі з 1 па 2 з 2

Абмеркаванне: 5 РАНІЦЫ і 5.9M ў boot-mode?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193

5 РАНІЦЫ і 5.9M ў boot-mode?

Выкарыстанне MPPS клон, фармат толькі кабель курсе (цяпер я на v12). Я хацеў спытаць, калі ? можаце чытаць і пісаць эбу Marelli 5AM і/або 5.9. М у boot-mode і рэжым? магчымае, каб зрабіць на гэтыя ЭКЮ. Я хацеў бы, каб яго практычнасцю? выкарыстання гэтага HW, і для таго, каб чытаць і рэдагаваць eeprom, каб унесці некаторыя выпраўлення, якія мы illustrer? у ніжэй.

M999

Забыўся сказаць... пакуль вы над ім працуеце, як правіла, выкарыстанне пакета HW-SW, прысвечаны, мой інтарэс ? толькі для вывучэння і для таго каб лепш вывучыць гэты фантастычны свет электронікі. Мой галоўны цікавасць ? паспрабаваць зрабіць некаторыя аперацыі рознымі спосабамі, і вывучыць вынік.

Відавочна, што intenderei паставіць у boot эбу на пытанне без якіх-небудзь прасвідраваць адтуліну, каб крок, bootstrap.

M999
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-07-2013 да 18:32

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Відавочна, вы кажаце аб блокі кіравання Magneti Marelli, прызначаных для бары матацыклетных брэндаў італіі. Аб MPPS, вы можаце прачытаць розныя рэжымы? але хутка, да школы, default, etc, Але ў рэшце рэшт заўседы чытайце той жа файл карты.
    Затым з mpps мне здаецца, што вы можаце прачытаць у boot mode.
    Прывітанне
    Маўрыкій

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •