хлопцы,у мяне праблема на гэтай машыне,я бягу закрыцця, але, нягледзячы на ўсе, я працягваю мець праблемы на egr,дыягназу мне кажа нават, што есць праблемы з масай
я прыкладаю маю карту
я меў на ўвазе масу электраэнергіі,а цяпер вы ? гарыць таксама кантрольная лямпа рухавіка, нягледзячы на egr вызвалены праз блок кіравання, і я думаю, гэта зроблена добра,акрамя таго ? выдалілі трубку на egr
У egr ў карту ? зачыняецца добра, не дай бог, аднак ecu, калі клапан фізічна ? перашкодзіць табе кажа тое ж самае, нават калі ў вас выключаная. Даруй, калі ў крычы вы d? ж праблемы ?
вялікая праблема ? што аўтамабіль ідзе ў recovery,па-мойму праблема залежыць ад другога, чаму? я ? наткнуўся на g.пункт 1.3 напрыклад, што ен згарэў засцерагальнік ў маторным адсеку адносна датчык на турбіну, і я ў дыягназе памылка сістэмы рэцыркуляцыі ог...
Abbelloooooooooooo!!!
ен машыну бяспечна ? выхад з дыягностыкі сістэмы egr вельмі. Вызначаны кантактаў штэпсельнай відэльцы і piazzaci лямпачка 21w стрэлкі, каб пазбавіцца ад дыягназу, а затым перайсці экю, з функцыяй карты як ужо? вы зрабілі
vienimi знайсці ў горадзе салерно.