-
Эксперымент: Рухавік iveco daily на renault master
Прывітанне ўсім, як і назва, я cimentando паставіць рухавік iveco daily 35 10 на renault master( той, з рухавік nissan 3.0). Цяпер акрамя ўсіх механічных змяненняў, што не вельмі вялікая праблема(рухавік ? ужо быў размешчаны на master), праблема ў тым, што мяне мучыць ? электроніка на борце. На самай справе ўсе кіравання рухавіком master(інжэктары і помпа, турбіна, дэцыметр , etc )не трэба пі? так? на рухавік daily ? усе механічныя. Што тычыцца астатняй электронікі (датчыкі тэмпературы, ціску масла, спідометр, abs, etc), напэўна, пойдуць на канфлікт з памылкамі, што вырастуць з-за няздольнасці кіравання рухавіком. Попыт на 1 мільен еўра: ці магу я modificafe праграмнага забеспячэння ecu так, каб усе працавала, выдаліўшы кіравання рухавіком??
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Я не думаю, што што-то вельмі простае на самай справе... па мне sar? практычна немагчыма зрабіць без веды сі.
Для шпіенаў і манометры павінны вырашыць легка, магчыма, атрымліваючы датчыкі са старога матора... але лямпа dtc не думаю атрымаецца адключыць яго, калі не toglierndo шарык
PS: мне не падабаецца выбар рухавіка... зняць 3.0, каб паставіць 2.5 старога пакалення ? вельмі шумны і не вельмі магутны і спажывае вельмі, на мой погляд, не здаецца мне курс нізкіх коштах. Можа быць, вы маглі б паставіць першай мадэлі 35c13, якая мае ўвесь ўпырску паліва, механічнага і, што па параўнанні з 35.10 ідзе значна лепш, чым ва ўсіх умовах.
-
Змены я раблю для эканамічнай выгады. Майстар ? sbiellato з адноснай разбурэння блока цыліндраў. Рухавік daily зыходзіць з фургона incidentato заўседы гаспадара.
-
я спадзяюся, што вы не зробіце ехаць па дарозе
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Я не хацеў бы зрабіць добры прарок, але шмат разоў тых, хто марнуе менш... не менш марнуеце
-
Фургон завершаны і працуе, і кошт аперацыі 110€
-
упэўнены, што табе каштавала 110 еўра, калі не рахункі ўвесь час, што ты страціў, каб гэта змяненне і не думаю/я думаю, што ў вас сышло 2 дні
у любым выпадку, я рады, што ез заўседы хто-небудзь ладзіць з-за рэчаў, здавалася б, немагчымае
-
vabb? вядома, але гэта работа будзе? заплацілі. Аднак я магу сказаць вам, што ? было зроблена даўно страціў і ўсе, не быў там не больш? дваццаць гадзін (там я працаваў пару гадзін увечары.) Потым я эксперыментаваў, чаму? два фургоны, якія ў ****llo шасі амаль роўныя.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума