Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Абмеркаванне: праблема sid 803 peuget

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186

праблема sid 803 peuget

прывітанне, мяне здарыцца што-то вельмі дзіўнае на гэтай ecu siemens sid803, усталяваная на peuget 307 20hdi я іду x чытаць ecu з bdm і амаль да канца чытання выдае памылку і завісае neache больш, але паўтараю машына ў чытанне, што можа быць ?
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    дзіўна ,я то легкавая машына, і я зрабіў шмат эксперыментаў , калі не частка машыны, а таксама на чытанне bdm завісае, не хацеў бы я, што ў вас пашкоджаны эбу або пашкоджаны e2p
    усе, што інструмент вы чытаеце?
    на дыягностыцы памылак?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    калі не пі? ? легка пашкоджаны файл, калі няма, тлумачыць памылку ў чытанні, хоць, мне здаецца, сапраўды дзіўная рэч,паспрабуйце змяніць bdm
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Што-то вельмі ненармальнае і памер эбу ? У любым выпадку рабіць id вы можаце пісаць ў іншы файл

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    хлопцы вырашана ў прыпой стрып-хадзіў, што-то кароткі, можа быць, у bdm ўсе роўна дзякуй х дапамога
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне ўсім, я спрабую прачытаць sid 803 ford c-max 2.0 tdci, якую я выратаваў для нас практыцы,у мяне пяро з праблемы з чытаннем аднаго і таго ж,я знайшоў з дапамогай мультиметра кантакт 1 (уверсе злева, маючы ecu пад кандуктар з spinottiera да мяне...падлучыўшы па гэтай спасылцы, але я нават не магу зрабіць id...у мяне харчаванне ад грэбня як паведамляецца ў дакументах, размешчаных на перах, але нічога не выходзіць...я забыўся, маючы адаптар дзіма 8 наканечнікі спружыны я пакінуў порт bdm пара участкаў не падлучаны", г. зн. ніжняя заўседы ў залежнасці ад становішча першага.Дзе я раблю не так??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, я спрабую прачытаць sid 803 ford c-max 2.0 tdci, якую я выратаваў для нас практыцы,у мяне пяро з праблемы з чытаннем аднаго і таго ж,я знайшоў з дапамогай мультиметра кантакт 1 (уверсе злева, маючы ecu пад кандуктар з spinottiera да мяне...падлучыўшы па гэтай спасылцы, але я нават не магу зрабіць id...у мяне харчаванне ад грэбня як паведамляецца ў дакументах, размешчаных на перах, але нічога не выходзіць...я забыўся, маючы адаптар дзіма 8 наканечнікі спружыны я пакінуў порт bdm пара участкаў не падлучаны", г. зн. ніжняя заўседы ў залежнасці ад становішча першага.Дзе я раблю не так??
    Загрузіць фота?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Загрузіць фота так, па крайняй меры, будзе прасцей вам дапамагчы ��

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Добра, хлопцы, сення ўвечары адпраўлю, як толькі вярнуся з працы

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    фота ecu.rar вось фота,спасылка, нават калі ў першы момант я падключыў усе schedini спружыны, пакінуўшы дзве пустыя ўчасткі ўніз, у той час як у фатаграфіі былі пустымі тыя, якія зверху (з боку кантактаў 1. Я пачынаю думаць, што гэта які-то oroblema у schedino але я да гэтага часу не ведаеце, як зрабіць спасылкі на розныя ecu

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •