Добры дзень, Вы даеце мне руку, з scodifica гэтага эбу iaw15p E4, усталяваная на Piaggio Nesux 500 , а не s? з чаго пачаць вы паняцця не маеце ? можаце шукаць scodifica ?
Добры дзень, Вы даеце мне руку, з scodifica гэтага эбу iaw15p E4, усталяваная на Piaggio Nesux 500 , а не s? з чаго пачаць вы паняцця не маеце ? можаце шукаць scodifica ?
цікавіць таксама мне ведаць? ? можаце scodificare гэтыя ecu.
вы можаце scodificare ціха, як тыя, якія збіраюць старыя 15 і нават miu, якія знаходзяцца ў корпусе дроселя.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
певень v2 добра?
я пачынаю ледзь cn ў максі і на ровары...
але калі я толькі ecu, і ен не ўвесь матацыкл...з пеўня v2, si pu? у любым выпадку, каб вашыя рукі вышэй?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-06-2013 да 20:39
я вам рэкамендую, каб купіць sw з інтэрфейсам Скутэры, якія павінны каштаваць вельмі мала, і робіць усе гэта аўтаматычна, я свой я аддаў, але мой сябар у палерма выкупіў нядаўна, на самай справе, калі чытаць у форуме c'? быў адзін карыстальнік, што яму трэба scodificare адзін 15p і ен вырашыў па-буйному, пошук, абмеркаванне, што знаходзіцеся ўсе.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
http://www.professionalchiptuning.ne...iaggio-beverly
вось, гэта ? абмеркаванне.
у чым? гэты інтэрфейс і яго sw?