Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: EGR на EDC15C7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280

EGR на EDC15C7

Прывітанне. Я паспрабаваў выдаліць EGR на Фіят пунта 188 1.9 JTD, блок кіравання Bosch EDC 15C7 , рашэнне маецца ў off-limits:
    http://www.professionalchiptuning.ne...ull=1#post2660
    пост n? 3,? пасля таго як вы напісалі файл зменены, я раблю дыягностыку, каб убачыць, калі клапан быў заблакаваны, але нічога, варушыцца яшчэ. Зменены адрас быў 71B1F, які нарадзіўся ў 0. У сістэмы рэцыркуляцыі ог па-ранейшаму працуе, але MAF
    ен фіксаванымі значэньнямі, як калі б ен быў адключаны. Хто-небудзь спрабаваў што рашэнне EGR off?
    Гэтыя файлы.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-06-2013 да 13:18

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    maf мае фіксаваныя значэння, чаму? тое, што ў законах справа? паветра мэта ? тое ж, што знаходзіцеся ўнутры карты, якія вы звычайна "зкранае значэнне pi? высокія", каб закрыць egr, тое, што вызначае датчык выдатку паветра знаходзіцца на вымеранае значэнне.

У любым выпадку я не маю доступу да кіраўніцтва, але я магу сказаць вам, што я, напрыклад, адключыць на адрас я *71B19

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я ніколі не спрабаваў, але з гэтым, калі вы паклалі ліст не павінен загарэцца індыкатар, калі ваша праблема ? здаць тэст...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    я ніколі не спрабаваў, але з гэтым, калі вы паклалі ліст не павінен загарэцца індыкатар, калі ваша праблема ? здаць тэст...
    не, ліст не acende абсалютна шпіен!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    З, aisi, astm, я не спрабаваў, але гэта павінен быў зрабіць што-то больш? уладжаны. Факт ? што я знаходжуся ў прыклад, што ад "вешчуны" ў пост у раздзел " off-limits. Гэта ? што мне здаецца дзіўным.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    maf мае фіксаваныя значэння, чаму? тое, што ў законах справа? паветра мэта ? тое ж, што знаходзіцеся ўнутры карты, якія вы звычайна "зкранае значэнне pi? высокія", каб закрыць egr, тое, што вызначае датчык выдатку паветра знаходзіцца на вымеранае значэнне.

У любым выпадку я не маю доступу да кіраўніцтва, але я магу сказаць вам, што я, напрыклад, адключыць на адрас я *71B19
    Вы кажаце, што тое ? правільны адрас, каб давесці да 0, а не 71B1F com'? кажа, у пост?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    каб вы не абмежаваныя проста прывесці значэння карты, фазы ўпырску, усе на максімум? я на edc 15 я раблю так,ніколі не было праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    таксама я раблю так і ў мяне ніколі не было праблем..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў voglioimparare Visualizza Messaggio
    каб вы не абмежаваныя проста прывесці значэння карты, фазы ўпырску, усе на максімум? я на edc 15 я раблю так,ніколі не было праблем
    ну, там толькі адзін шлях, каб дабрацца да рыма
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Вы кажаце, што тое ? правільны адрас, каб давесці да 0, а не 71B1F com'? кажа, у пост?
    я паўтараю, што я не маю доступу ў гэты раен не совацца, таму я не магу сказаць вам, калі, можа быць, у вас перакручанае кіраўніцтва, але я магу сказаць вам, што калі вы паглядзіце на damos, правільны адрас ? тое, што я табе прапанаваў, я паспрабаваў гэта на сваей і на многіх іншых edc15c7

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •