Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52

Праблема вылету BMW x3 2.0 150cv

І гэта амаль тыдзень, што я схаджу з розуму ў параўнанні з BMW майго сябра, цяпер я не ведаю, pi? на што думаць...
    Я вам раскажу, без працягвацца доўга, ці што ? поспех.
    Трагедыя пачынаецца, калі мой сябар ? звярнуліся да нібыта трэнер для far sfappare і перапрызначыць машына. &Quot;прафесіянал", пасля паловы дня ен вярнуў машыну, сказаўшы, што не ? змог прачытаць ECU для якой-небудзь "дзіўна" праблема сувязі на раз'ем obd. На наступную раніцу мой сябар узяў машыну, каб паехаць на працу, а ? быў пешшу(машына не ездзіла). Пасля некалькіх спроб, можа зрабіць яе і дзверы ў bmw, каб зразумець, што здарылася.
    Праз два дні прыходзіць пастанова ад BMW "ECU замяніць", кошт аперацыі 1200, - эўра (экю) + 100 + праграмаванне mont...і г.д. разам 1600+пдв.
    Адступленне да машыны, я спрабаваў зрабіць дыягностыку (з autocom) у пошуках якой-небудзь няспраўнасць, але не атрымліваецца нічога, толькі тое, што яны скачуць выгляд, калі не ідзе на матацыкле індыкатар максімум тэмпературы вады на чырвонай зоне, а індыкатар 4x4, якая агорнутая міргае і іншых, застаецца фіксаванай.
    У рэшце рэшт, уключыўшы і выключыўшы карціну некалькі разоў, вы можаце паставіць яго на матацыкл.

Меркаваў, што праблема была ў эбу, я пачаў шукаць у тым жа інтэрнэце з 150 еўра, я знайшоў з дапамогай таго ж HW, але SW-рознаму.
    Узброены K-tag, дзіма і schedino я зрабіў чытанне і сюрпрыз мне памылку Chksum "не Ўдаецца атрымаць flash", я не губляю настрою і я спрабую з bdm100 і я магу чытаць усе ecu, і перапісаць усе па новай. я мантую ўсе, але машына ў мяне заўседы тая ж памылка. Цяпер у differnza ў лох стрэлка тэмпературы не выходзіць-й? максімум, а індыкатар 4х4 не загараецца больш? і частка дакладна пасля 20 спробаў запальвання.

у дадатку я змясціў чытання ў bdm ecu з нумарамі ecu.

я прашу аб дапамозе вас на форуме, што вы ведаеце, несумненна, pi? мяне
    дзякуй

Bosch 0281011564
    EDC16.A0
    1037361894
    1037377371
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-06-2013 да 09:52

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Вы павінны пачаць,градусаў,

праверыць, ці, калі ? можаце знайсці sw ori ecu стары і параўноўваць.
    праверыць, ці, калі sw ecu раз'ем пад знос ? абнаўленне і праверыць, што зменіцца...

зрабілі мы? і пераканайцеся, што праблема не ? эбу нават, што ў руінах, і калі ўзяць яшчэ дрэнна, пераканайцеся ў тым, што можа паўплываць робячы дыягностыкі,актыўнай
    ад кадоўкі ключы, выдатнае стан рухавіка, а менавіта фарсункі, помпа, HP і г.д....
    прыйшлі драты...

на жаль, вы не s? мінулае гэтага аўтамабіля і тое, што мы сумясцілі... я думаю...

? адну кошачку, арэшкаў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    дзякуй за адказ alfajtd
    Я адказваю, градусаў...
    Машына да ўмяшання "кухар", ніколі не ўзнікала ніякіх праблем ,за выключэннем dpf, усе прайшло добра, толькі 90 000 км.
    Экю, прынятае руінах (як сказана вышэй )ен жа hw, а sw-рознаму, блукаючы вакол здаецца, што важна як hw для pi? прадавец ? гатовы cambiarmela або ridarmi столькі грошай ? упэўнены, паспяховай працы.
    Я шукаў форум для чытання на bdm эбу, каб параўнаць яе з тым, што я зрабіў, але не пашанцавала . Калі які-небудзь карыстальнік форуму ці адміністратар могуць мяне падняць, па крайняй меры, у гэтым ніякіх сумненняў, я мог бы прайсці далей.
    Сення я вылечыў кабель ча, сумяшчальныя з адносна sw (я да гэтага часу не разумею, як гэта працуе)я зрабіў дыягназ, але толькі тыя памылкі, якія з'яўляюцца, з'яўляюцца якія адносяцца да перегоревшие лямпачкі ... і прычына accenzioni.
    Што зрабіў, тыпу, застаецца загадкай.

я спрабую зрабіць праверку, што я вам прапанаваў, і калі ў каго есць прапановы аб тым, як сфармуляваць праблему, я ўсе вушы.

На самой справе ? прыгожы кот, які трэба зняць скуру....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Я гэты файл я яшчэ павінен глядзець на ваш, але лічбы супадаюць.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-06-2013 да 09:54

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    Я гэты файл я яшчэ павінен глядзець на ваш, але лічбы супадаюць.

файл выдалены, таму што як рэгуляванне файлы на врі ідуць у банк дадзеных і ўставіць толькі спасылку на абмеркаванне, дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Калі не заводзіцца, ціск ў магістралі высокага ціску, як прыедзеце?... Я ? давялося некалькі разоў на bmw, які затрымлівае ў partitre, ці лепш сказаць, не толькі з-за фарсунак адправіліся ў гэтую краіну. Анамалія ўзнікае за адзін дзень.

Іншая справа...Controllerei добра, калі сістэма иммобилайзера атрымлівае код ад ключа, і калі адкрывае ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    я зрабіў гэта не падумаўшы папрасіць прабачэння.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    я зрабіў гэта не падумаўшы папрасіць прабачэння.
    прабачце, але вы заўседы можаце гэта выправіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    файл, які я адправіў ? таксама gi? маецца ў банку дадзеных.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    добры вечар

Сення я зрабіў некалькі тэстаў або лепш, я прывеў машыну ў майстэрню, і што ен дыягназ, bosch, з ecu першапачатковы дыягназ, кажа, што есць праблемы зносін, і не бачыць нічога, num SW і Hw ecu. З ecu было ў руінах (з утрыманнем ecu маршруту)прымушае мяне ўвайсці ў меню даступныя, і я, як адзіная памылка "ecu заблакаваны ў чаканні код доступу"
    Па-вашаму, можа быць праблема выраўноўвання розных блокаў кіравання?

Chicco, дзякуй, што паглядзелі і файлы ад мяне размешчаныя, такім чынам, я раблю выснову, што яны з'яўляюцца дапушчальнымі і не карумпаваных мне пацверджанне

дзякуй усім

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •