І гэта амаль тыдзень, што я схаджу з розуму ў параўнанні з BMW майго сябра, цяпер я не ведаю, pi? на што думаць...
Я вам раскажу, без працягвацца доўга, ці што ? поспех.
Трагедыя пачынаецца, калі мой сябар ? звярнуліся да нібыта трэнер для far sfappare і перапрызначыць машына. &Quot;прафесіянал", пасля паловы дня ен вярнуў машыну, сказаўшы, што не ? змог прачытаць ECU для якой-небудзь "дзіўна" праблема сувязі на раз'ем obd. На наступную раніцу мой сябар узяў машыну, каб паехаць на працу, а ? быў пешшу(машына не ездзіла). Пасля некалькіх спроб, можа зрабіць яе і дзверы ў bmw, каб зразумець, што здарылася.
Праз два дні прыходзіць пастанова ад BMW "ECU замяніць", кошт аперацыі 1200, - эўра (экю) + 100 + праграмаванне mont...і г.д. разам 1600+пдв.
Адступленне да машыны, я спрабаваў зрабіць дыягностыку (з autocom) у пошуках якой-небудзь няспраўнасць, але не атрымліваецца нічога, толькі тое, што яны скачуць выгляд, калі не ідзе на матацыкле індыкатар максімум тэмпературы вады на чырвонай зоне, а індыкатар 4x4, якая агорнутая міргае і іншых, застаецца фіксаванай.
У рэшце рэшт, уключыўшы і выключыўшы карціну некалькі разоў, вы можаце паставіць яго на матацыкл.
Меркаваў, што праблема была ў эбу, я пачаў шукаць у тым жа інтэрнэце з 150 еўра, я знайшоў з дапамогай таго ж HW, але SW-рознаму.
Узброены K-tag, дзіма і schedino я зрабіў чытанне і сюрпрыз мне памылку Chksum "не Ўдаецца атрымаць flash", я не губляю настрою і я спрабую з bdm100 і я магу чытаць усе ecu, і перапісаць усе па новай. я мантую ўсе, але машына ў мяне заўседы тая ж памылка. Цяпер у differnza ў лох стрэлка тэмпературы не выходзіць-й? максімум, а індыкатар 4х4 не загараецца больш? і частка дакладна пасля 20 спробаў запальвання.
у дадатку я змясціў чытання ў bdm ecu з нумарамі ecu.
я прашу аб дапамозе вас на форуме, што вы ведаеце, несумненна, pi? мяне
дзякуй
Bosch 0281011564
EDC16.A0
1037361894
1037377371