Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113

праблема клімату fiat 500 1.2

прывітанне..
    у мяне есць ўцечка ў контуры клімат маей 500
    я адчуваў, гул.. і з зарадкі, я выявіў, што губляе газу... ад 500, які павінен мець.. я 290г ў завод..
    перш чым мяне ў майстэрню... я заўважыў, сочыцца...
    цікава, калі хто.., што мае на руках 500 1.2 можа зрабіць фота, як гэта месца.. проста каб зразумець, калі я правільна падабраны страты..
    дзякуй..

29610710.jpg10121210.jpg

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    есць вадкасці, якія regiscono уф-прамянеў і прымацаваныя інструменты для адкрыццяў страт савет, які я даю вам, і калі вы не абсталяванне прызначанае становіцца крыху больш складана
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    А калега,так гэта цяжка ацаніць страты, каб праверыць ўцечкі ўсе сістэмы A/C выкарыстоўваецца УФ-лямпа + трасіруючымі,можа быць, вы не сумняваецеся, робячы гэты кантроль!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    ок, дзякуй за парады..
    было проста.. каб не марнаваць яго на іншы зарадкі з трасіруючымі і сілы для пошуку няспраўнасці..
    на шчасце, мне ўдалося знайсці ў сеткі.. (папрасіў задавальненне на сайце 500), і я размясціў гэта фота...
    як і меркаваў, не trasudo ў гэты момант.. але.. я заўважыў, што таксама фота.. кароткі будзе праблем... пасля павароту на самай справе.. есць невялікі trasudo..
    трубы крыху адрозніваюцца, таму што мая і ў 2011 годзе, а ў гэтым і 2009 года

Выявы 001..jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Калі вы не хочаце марнаваць час, рабі, як сказаў, выкарыстоўвае зарадкі (хай нават часткова, каб зразумець, дзе губляе!) з вадкім traccaiante і разумееш, дзе ? шкоду, спадзеючыся, што размешчана.
    Магу сказаць, што ў цэлым заводы з мадэляў FIAT "маленькія", як вядома, мала, і тонкае, sar? выпадкова, але 3 New Panda, што я ведаю ўсе тры губляюць зарад у год з-за мікра расколін, будзе мяняцца палова tuberia, калі не ўсе (і нават радыятар)
    У маей я не вытрымаў, усе гэтыя гады я правеў 50-60 еўра зарадка, трымаць мяне цепла.
    PS: у мяне Audi A3 ужо 14 гадоў, як вы думаеце, колькі заправак ен зрабіў у сваім жыцці і ўсе яшчэ ідзе ottimamante ??? Нуль....

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    іенаў.. але гэта ўжо мінулае, з 159
    той жа шум.. і той жа газ.. (460 г іх было 250) я загружаны 3 раз..з трасіруючымі замяніць клапаны зарадкі.. механікі выказалі здагадку.. спачатку дегидратор.. (замест радыятара), то ахоўны клапан... усе для таго, што шум..
    нягледзячы на тое, што быў ператрус з лямпы. у pedita не было..
    у адзін дзень мне стала сумна.. і я smotato бампер.. зрабілі цэлы радыятар (на вока), і знайшлі, памазанец.. на рабро... (што-то з лямпай не ляжалі)
    замяніў (зрабі мяне) радыятар... пасля таго як я зрабіў зліць вадкасць з сістэмы... перазагружаецца.. і больш за год, што не губляе .. не шуміць.. і астуджае правільна..

цяпер.. вашыя развагі і правільна... але па мне.. без.. паставіў трасіруючымі.. я ўжо вызначылі, што ўцечка...
    замена прадаюць адной трубы... што andro замяніць у кароткі..... і тады вы ўбачыце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    На жаль, я не магу праверыць, ці фота, каб ліміт паведамленняў, таму я не магу даць вам добры савет у гэтым дачыненні.
    Трасіруючымі павінна быць зроблена адмыслова, калі не працуе, нават ен, не ведаю, што сказаць.
    Павінен менавіта служыць, каб пазбегнуць іншых страт часу, з выдаткамі...
    Я, напрыклад, цяпер я трымаю ў гарачай або выкарыстанне іншай машыны ў дні пі? гарачага...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    калі вы зможаце ўбачыць фота...
    гэта і страты, на што было маей 159 на радыятар... з трасіруючымі і ультрафиолетовая лямпа (azz вы пішаце так?) яго не было відаць... праходжанне не адбівалася нічога...
    я зразумеў.. таму што калі вы паглядзіце добра.. кропка обведена.. ў кірунку (жоўты стыкер) быў alone.. адкрыў на куце... на шчасце, я і ўцек у вочы.. і я знайшоў... так што.. не заўседы з інструментамі, вы ў жыцці легка..!!

100_1403.jpg

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў дэвід Visualizza Messaggio
    калі вы зможаце ўбачыць фота...
    гэта і страты, на што было маей 159 на радыятар... з трасіруючымі і ультрафиолетовая лямпа (azz вы пішаце так?) яго не было відаць... праходжанне не адбівалася нічога...
    я зразумеў.. таму што калі вы паглядзіце добра.. кропка обведена.. ў кірунку (жоўты стыкер) быў alone.. адкрыў на куце... на шчасце, я і ўцек у вочы.. і я знайшоў... так што.. не заўседы з інструментамі, вы ў жыцці легка..!!

100_1403.jpg
    трэба пачакаць пару гадзін, каб убачыць, страты з уф
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    трэба пачакаць пару гадзін, каб убачыць, страты з уф
    У якім сэнсе ?
    Я думаў, што раблю зарад з трасіруючымі калі c'? мікра-ўцечкі бачу, вяртаючыся з майстэрні, нават праз некалькі дзен.
    Вы кажаце, што замест гэтага вы павінны загрузіць, паспрабаваць, пачакаць дзве гадзіны і АДРАЗУ ўбачыць ?
    У гэтым выпадку спаганяць плату з трасіруючымі вам не трэба нічога рабіць, калі не utilzza менавіта ЗАРАЗ...
    Спадзяюся, я растлумачыў....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •