Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249

Разам IAW 5nr2.c2 renault clio не можаце??

Усім прывітанне , у мяне праблема з scodifica за ўсе на suddeta ecu, у рэальнасці? мне здаецца, вы зробленыя плануеце ў 95160 і рэзкі правадоў L4 і звязаных M4 L4 ў блоку кіравання.
    Гэта не хоча чуць, пачынаючы, калі не адчуваеце, што код ключа, хто-небудзь ведае, калі на некаторых мадэлях не ? выканальна?? Мне здаецца, што на некаторых renaul з can не можа зрабіць.
    Прыкладаю чытаць арыгіналiaw_5nr2.c2_95160.rar

Дзякуй, прама зараз

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    паспрабуйце гэта рашэнне, не здымаючы нічога
    File Allegati Файл Ўкладання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Дзякуй 1000 legendaryslave панядзелка? я імкнуся, і я цябе ведаю!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    13
    хто-небудзь спрабаваў гэты файл

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    13
    прывітанне, чаму я не магу спампаваць no file on this forum, I Need activation or somenthing else ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Не з-за таго, што не круціцца аўтар або што-то, асабіста яму ўдалося пасля змены таксама сістэмы запальвання.
    Вы павінны прынесці + 30 экю на 15/54,змяненне сістэмы рэле, якая кіруе 50 mot.авв.усе ў скрынцы fuse маторным адсеку.
    Адзіны пабочны эфект, як амаль заўседы з scodifiche за ўсе, што пры кожным выключэнне рамкі эбу не захоўвае параметры autoadattativi і якія маюць корпус дросельнай засланкі з электрапрывадам праблем пры ўключэнні, каб падняцца абароты рухавіка на працягу 3 або 4 хвілін, потым усе ок

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў scinti Visualizza Messaggio
    Не з-за таго, што не круціцца аўтар або што-то, асабіста яму ўдалося пасля змены таксама сістэмы запальвання.
    Вы павінны прынесці + 30 экю на 15/54,змяненне сістэмы рэле, якая кіруе 50 mot.авв.усе ў скрынцы fuse маторным адсеку.
    Адзіны пабочны эфект, як амаль заўседы з scodifiche за ўсе, што пры кожным выключэнне рамкі эбу не захоўвае параметры autoadattativi і якія маюць корпус дросельнай засланкі з электрапрывадам праблем пры ўключэнні, каб падняцца абароты рухавіка на працягу 3 або 4 хвілін, потым усе ок
    дзякуй mate, але I dont understand, use ****** translate,translation is very bad.
    I have 2 pieces 5nr2.c2 ecu, I swapped eproms ( 95160), original eprom soldered to second donor ecu , no problem with car key and immo, car but have dont now ignition ! Я думаў, swap was enough..

do you idea about reason ?
    I still have to modify anything else ? you say : Вы павінны прынесці + 30 экю на 15/54,змяненне сістэмы рэле, якая кіруе 50 mot.авв.усе ў скрынцы fuse маторным адсеку. калі ласка, tell me wat do you mean, I cant understand this

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •