Для выдалення EGR на гэтай машыне Разоў, добра?
Я спрабаваў апрацаваць файл, і я параўнаў іх змяненне ? звычайны з edc16 правільна?
Для CHK думае пеўнік правільна?
Для выдалення EGR на гэтай машыне Разоў, добра?
Я спрабаваў апрацаваць файл, і я параўнаў іх змяненне ? звычайны з edc16 правільна?
Для CHK думае пеўнік правільна?
я не ведаю, як файл у чаргу, але я заўседы 2 карты гістарэзісу ад скіду.
для кантрольнай сумы робіць певень, ціхі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
файлы я іх ўкладання, мне здаецца, што яны 4 крывыя абнуленыя, аднак, сення ў другой палове дня я імкнуся, і потым пішу вынікі![]()
гэта ? скрыншот змены з раз
Uploaded with ImageShack.us
звычайна 150cv мае 2 карты, а не 4..***** unque паспрабуйце, павінна пайсці
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне, праломы ў рукі зрабіце перад і ? бяспечней
Аднак я пацвярджаю, што ен працаваў
Вы дыягностыку падключылі, каб убачыць, калі на хаду ці ў руху працэнт заўседы застаецца пастаяннай, такім чынам, зачынены і не залежыць ад клапан egr??? Усе якраз не павінна быць праблем, а калі няма, то я запрашаю вас, каб быць у гэтым упэўнены на працу апрацаваны праграмай правядзення праверкі клапана дыягназ......
Гэта я праверыў...усе прымацоўваецца
добра ведаць, раз з гэтыя здагадкі......