Прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі ? можаце выдаліць матылькоў ад ecu на гольф 5 2.0 tdi 170cv? павінны змантаваць siemens ppd...
Не знайшоў файл крычы так, як я чуў па тэлефоне і павінны ўключацца ў тыдзень.
Прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі ? можаце выдаліць матылькоў ад ecu на гольф 5 2.0 tdi 170cv? павінны змантаваць siemens ppd...
Не знайшоў файл крычы так, як я чуў па тэлефоне і павінны ўключацца ў тыдзень.
вы монтируете siemens ppd-файл, але, шчыра кажучы, не памятаю, што golf V 170cv горы ўсе swirl.
Я яшчэ не бачыў аўто, але мне сказалі, што соответс...
ен збірае swirl ў калектар 170 з siemes ppd 1.2 соответс
Я чуў, чуткі ходзяць, тут, з майго боку, што можаце? зрабіць, але я хачу, каб прачытаць файл да і снд?.
калі вы можаце чытаць файлы ў bdm
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вось файлы, ложак у паслядоўны, чаму? я не змог прачытаць яе ў bdm, так як я не прызнавала ecu.
Файл, не ? ori, так як я ? сказалі, што ? выдалены fap некалькі гадоў таму.
вы жадаеце іх выдаліць, чаму? у вас памылка або чаму? яны даюць вам праблемы?
у выпадку адключыце электрарухавік прывада swirl і дай мне нумар dtc, давайце паглядзім, калі вы можаце eliminar dtc
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вы аўтамабіль мае пустэч у паскарэнне і swirl але не даюць памылкі ў дыягназе, я павінен адключыць рухавік і бачым, што памылка...