прывітанне рэстаран пры гатэлі-я хацеў адкрыць гэтую тэму, каб ведаць, як тытан разлічвае градусаў наперад на ecu бензіну disel. дзякуй?
прывітанне рэстаран пры гатэлі-я хацеў адкрыць гэтую тэму, каб ведаць, як тытан разлічвае градусаў наперад на ecu бензіну disel. дзякуй?
Не ? ecm, які вылічае іх, але вы павінны іх разлічваць...на некаторых картах выяўляюцца ў градусах, у іншых-преобразуемое значэнне x 0,023436.
Залежыць ад ECU, часам драйвер вам некаторыя спасылкі.
І правільна, дарэчы, поспехі ВЕЛЬМІ РОЗНЫЯ рэчы ў пошукавых бензін, чым дызель !
Як параўноўваць капусту з трускаўкай...
гэтыя рэчы я ведаю, але кропку % на аўтамабілі benz. на колькі градусаў адпавядае?
Як правіла, не "думае", у працэнтах, але ў абсалютных ачкоў на авансавыя плацяжы, з бензіну, улічваючы, што ў канцы прырашчэння ў градусах (а не ў працэнтах, колькі ўжо? на карце)
Я магу вам сказаць, што на ECU Bosh ME 7.x, на якім aveo зрабілі тэст 3 пунктаў адпавядаюць прыкладна 1? павелічэнне (калі я правільна памятаю, і ў выпадку прашу прабачэння...)
паважаны sandromarciano гэтыя пытанні offenzive так па мне вы, як я вы прымаеце, каб па-дурному, я лічу, што вы не гатовыя, каб застацца ў гэтым форуме.
выбачайце іенаў і дзякуй за ваш адказ, хоць я так і%, і кропкі, затым коратка, то 10 ачкоў, колькі градусаў corrispondono. дзякуй
я дзякую вас за вашы парады, але я не дзейнічаў, я зразумеў, да 40 гадоў, у мяне выгляд рэчаў, але форум пры выкананні правілаў, служыць гэтай perchiedere conzigli і аб гэтым няма, каб зрабіць gliindovinelli. аднак заўтра я імкнуся прытрымлівацца дыягназ і зрабіць некалькі тэстаў. дзякуй іенаў