Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218

авансы на машыне бензін-дызель

прывітанне рэстаран пры гатэлі-я хацеў адкрыць гэтую тэму, каб ведаць, як тытан разлічвае градусаў наперад на ecu бензіну disel. дзякуй?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Не ? ecm, які вылічае іх, але вы павінны іх разлічваць...на некаторых картах выяўляюцца ў градусах, у іншых-преобразуемое значэнне x 0,023436.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Залежыць ад ECU, часам драйвер вам некаторыя спасылкі.
    І правільна, дарэчы, поспехі ВЕЛЬМІ РОЗНЫЯ рэчы ў пошукавых бензін, чым дызель !
    Як параўноўваць капусту з трускаўкай...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    гэтыя рэчы я ведаю, але кропку % на аўтамабілі benz. на колькі градусаў адпавядае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Як правіла, не "думае", у працэнтах, але ў абсалютных ачкоў на авансавыя плацяжы, з бензіну, улічваючы, што ў канцы прырашчэння ў градусах (а не ў працэнтах, колькі ўжо? на карце)
    Я магу вам сказаць, што на ECU Bosh ME 7.x, на якім aveo зрабілі тэст 3 пунктаў адпавядаюць прыкладна 1? павелічэнне (калі я правільна памятаю, і ў выпадку прашу прабачэння...)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    гэтыя рэчы я ведаю, але кропку % на аўтамабілі benz. на колькі градусаў адпавядае?
    Вы адказаць на пытанне, па тваім меркаванні 2% з 100 і 2% 1000 адно і тое ж?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    паважаны sandromarciano гэтыя пытанні offenzive так па мне вы, як я вы прымаеце, каб па-дурному, я лічу, што вы не гатовыя, каб застацца ў гэтым форуме.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    выбачайце іенаў і дзякуй за ваш адказ, хоць я так і%, і кропкі, затым коратка, то 10 ачкоў, колькі градусаў corrispondono. дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    выбачайце іенаў і дзякуй за ваш адказ, хоць я так і%, і кропкі, затым коратка, то 10 ачкоў, колькі градусаў corrispondono. дзякуй
    Не ? у выпадку з "лада", я не думаю, што тут есць шмат спецыялістаў, а многіх, якія спрабуюць зразумець што-то больш?...
    На ECU ад мяне згаданыя 10 ПУНКТАЎ-каля 3? градусаў, калі НЕ памыляюся !

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    я дзякую вас за вашы парады, але я не дзейнічаў, я зразумеў, да 40 гадоў, у мяне выгляд рэчаў, але форум пры выкананні правілаў, служыць гэтай perchiedere conzigli і аб гэтым няма, каб зрабіць gliindovinelli. аднак заўтра я імкнуся прытрымлівацца дыягназ і зрабіць некалькі тэстаў. дзякуй іенаў

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •