прашу карыстальнікаў форуму і адміністратарам, калі можна было б стварыць спецыяльны раздзел, дзе мы можам увесці розныя pin out ecu,
рэч, якая вельмі часта можа быць карысным
дзякуй за ўвагу
прашу карыстальнікаў форуму і адміністратарам, калі можна было б стварыць спецыяльны раздзел, дзе мы можам увесці розныя pin out ecu,
рэч, якая вельмі часта можа быць карысным
дзякуй за ўвагу
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
было б вельмі цікава.. не толькі высноў, але я б сказаў, усе працэдуры для чытання/запісы розных ecu і дадзеныя, звязаныя з рознымі ўспаміны, якія змяшчаюцца ў іх,..
Цярпенне і цнота моцных..
калі я правільна памятаю, былі даўно размешчаны дакументы, якія адносяцца да pin out, а таксама можа стварыць раздзел, прысвечаны.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Выдатная ідэя, толькі што створаны раздзел або pin out?...![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
вы маглі б зрабіць што-то яшчэ лепш
для кожнага блока мы можам зрабіць базу дадзеных з распиновка,тып памяці і прылады для чытання/запісу
калі трэба, я трохі распиновка ў мяне есць,некаторы час таму, я таксама даў адміністратара спасылку вялікая колькасць распиновка і bootmode![]()
было б сапраўды цікава, як банк даных усіх распиновка і метады л\запісы.
Як вы можаце? сказаць: 1 вы думаеце, і вы робіце 100
Вы пышныя!!!
Гэты форум і прызначаны, каб застацца ў stria..
![]()
выбачайце, пытанне кантакты outo да чаго адносяцца?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
што-то падобнае? калі вам патрэбны мне іншыя.
Ve ne do пару " на лета" :
уключэнне лініі k на edc16 1.6 mjet ( міф/bravo/delta/джульета ) мост паміж pin n. 7 obd2 і 25 pin ecu
тое ж самае для gpunto 130cv 1.9 mjet.
Такім чынам, з mpps ўключыць чытання і запісу ад 2 мб для раздыма obd2, выкарыстоўваючы k-line.
калі не апісаныя гэтыя рухавікі ў спіс mpps проста выберыце edc16 тыпу альфа 159 1.9 jtm і працуе так жа.