Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 38

Абмеркаванне: Думку Карта Focus 1,6 TDCI 90cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407

Думку Карта Focus 1,6 TDCI 90cv

Прывітанне ўсім!!!!
    для тых, хто трохі часу, каб цалкам прысвяціць сябе мне дасць суд на гэтую карту?
    я гатовы да любой крытыцы, і перш за ўсе савета...
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    паспрабуйце...і вы не будзеце адчуваць вялікую розніцу ў прадукцыйнасці, аднак у цэлым добра.
    ты дакрануўся да карты права на правільным шляху.
    есць яшчэ шмат карт ад рэдагавання ў 2d, тып нм на iq, лямбда і абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, але ў карце soft, як гэта, што я мог бы вызначыць КРОК 1, не ? неабходна, каб дакрануцца да іх
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    паспрабуйце...і вы не будзеце адчуваць вялікую розніцу ў прадукцыйнасці, аднак у цэлым добра.
    ты дакрануўся да карты права на правільным шляху.
    есць яшчэ шмат карт ад рэдагавання ў 2d, тып нм на iq, лямбда і абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, але ў карце soft, як гэта, што я мог бы вызначыць КРОК 1, не ? неабходна, каб дакрануцца да іх
    Вялікі Вешчуноў!!! і гонар, што каментар
    але, па-твойму, што там? выцягнуў ў рэзюмэ?
    і вы можаце даць мне некаторую інфармацыю на крок 2, калі я не прашу занадта шмат?
    або дзе я магу знайсці тое, што трэба ў 2D?
    тым часам дзякуй....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    1CA21C лямбда
    1cb734 абмежавальнік крутоўнага моманту
    1cde2c і прытрымлівацца абмежавальнік крутоўнага моманту для аднаго руху
    1E4BDC? абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы всасываемого паветра, у вас зменены з 65? ... я б, наадварот,
    1e8774 і ніжэй, у адрозненне ад, як многія лічаць, не з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, рэгулятар ціску дызельнага паліва, вы будзеце мець пустых...

Я? жыву час арыгінальны, але я б даў крокам на педаль да 450, абмежавальнікі крутоўнага моманту, адпаведна, і карту лямбда-abbasserei вельмі, каля 1000punti (калі, вядома, аўтамабіль не мае fap,але, калі я не памыляюся, то не варта ўсталеўваць яго ў 90cv)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    cinqueturbo не перабольшвайце, не лушчак жан тод

мы кажам, што, кажучы ў тэрмінах %, на педаль акселератара, вы можаце спакойна даць двайны крок, які вы далі вы.
    мяняецца, вядома, абмежавальнікі крутоўнага моманту, у тым ліку абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, якія знаходзяцца па адрасе 1cbe2c, я думаю, што сандра мае няправільны тып ліст
    у цяперашні час абмяжоўваюць крутоўны момант да 2500, cio? 250nm. іх у максімальнае значэнне, атрыманыя ў карты педалі акселератара
    карту лямбда-вы можаце павысіць, сто ачкоў
    1e8774 rimettili арыгінальныя
    у ціск ў магістралі высокага ціску c'? памылка, у вас павялічана на 50 базісных cio? у 5бар...мяне хацелі панізіць 50 бар cio? 500 ачкоў
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Дзякуй Хлопцы!!
    цяпер мне накласці? адразу ў працу!
    з вашым ўказанням, sistemer? памылкі на гэтай карце stepp1,
    і маяк у stepp2, каб крыху павялічыць, pi?,
    кліент, магчыма, хоча паспрабаваць-й? агрэсіўны,
    што мне трэба праверыць ніжэй
    Зноў Дзякуй....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    абмежавальнікі крутоўнага моманту я быў няправы, напішы, я напісаў адрас вешчуноў, крок 1, то есць тое, што вас у курсе, - і вы адчуеце, як толькі змена, рэкамендую вам паспрабаваць прама адзін крок больш? штурхнуў!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    абмежавальнікі крутоўнага моманту я быў няправы, напішы, я напісаў адрас вешчуноў, крок 1, то есць тое, што вас у курсе, - і вы адчуеце, як толькі змена, рэкамендую вам паспрабаваць прама адзін крок больш? штурхнуў!
    Дзякуй, Сандра!!!
    і Яшчэ
    Дзякуй Вешчуноў!!!
    я працую, і што я трохі клапатлівай з лім. пара і карту лямбда..
    я спрабую зразумець што-то..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    тады на практыцы абмежавальнікі крутоўнага моманту ragionaci, як рабіць з дапамогай педалі, то есць, калі вы хочаце 300 нм (напрыклад, пераканайцеся ў тым, што ты сее-што пі? ад педалі, то іх межы з абмежавальнікам крутоўнага моманту дакладна. карты lamda, калі ў вас няма dpf, я прапаную вам пракласці ўсе 1000punti, тое, што я зрабіў, я не курыў, нават не трохі... такім чынам...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    тады на практыцы абмежавальнікі крутоўнага моманту ragionaci, як рабіць з дапамогай педалі, то есць, калі вы хочаце 300 нм (напрыклад, пераканайцеся ў тым, што ты сее-што пі? ад педалі, то іх межы з абмежавальнікам крутоўнага моманту дакладна. карты lamda, калі ў вас няма dpf, я прапаную вам пракласці ўсе 1000punti, тое, што я зрабіў, я не курыў, нават не трохі... такім чынам...
    Я думаю, што я разумею, што канцэпцыя..
    але ці праблемы ў інтэрпрэтацыі абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, якія знаходзяцца па-за драйвера..
    не ведаю, з чаго пачаць, я бачу, 7-ступеністая скрынка перадач.. ці зразумеў, дзе 1 або заднюю перадачу, і азначаюць dec..
    ці зрабіў скрыншот, каб зразумець мае сумневы...
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •