Прывітанне ўсім!!!!
для тых, хто трохі часу, каб цалкам прысвяціць сябе мне дасць суд на гэтую карту?
я гатовы да любой крытыцы, і перш за ўсе савета...![]()
Прывітанне ўсім!!!!
для тых, хто трохі часу, каб цалкам прысвяціць сябе мне дасць суд на гэтую карту?
я гатовы да любой крытыцы, і перш за ўсе савета...![]()
паспрабуйце...і вы не будзеце адчуваць вялікую розніцу ў прадукцыйнасці, аднак у цэлым добра.
ты дакрануўся да карты права на правільным шляху.
есць яшчэ шмат карт ад рэдагавання ў 2d, тып нм на iq, лямбда і абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, але ў карце soft, як гэта, што я мог бы вызначыць КРОК 1, не ? неабходна, каб дакрануцца да іх
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
1CA21C лямбда
1cb734 абмежавальнік крутоўнага моманту
1cde2c і прытрымлівацца абмежавальнік крутоўнага моманту для аднаго руху
1E4BDC? абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы всасываемого паветра, у вас зменены з 65? ... я б, наадварот,
1e8774 і ніжэй, у адрозненне ад, як многія лічаць, не з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, рэгулятар ціску дызельнага паліва, вы будзеце мець пустых...
Я? жыву час арыгінальны, але я б даў крокам на педаль да 450, абмежавальнікі крутоўнага моманту, адпаведна, і карту лямбда-abbasserei вельмі, каля 1000punti (калі, вядома, аўтамабіль не мае fap,але, калі я не памыляюся, то не варта ўсталеўваць яго ў 90cv)
cinqueturbo не перабольшвайце, не лушчак жан тод
мы кажам, што, кажучы ў тэрмінах %, на педаль акселератара, вы можаце спакойна даць двайны крок, які вы далі вы.
мяняецца, вядома, абмежавальнікі крутоўнага моманту, у тым ліку абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, якія знаходзяцца па адрасе 1cbe2c, я думаю, што сандра мае няправільны тып ліст
у цяперашні час абмяжоўваюць крутоўны момант да 2500, cio? 250nm. іх у максімальнае значэнне, атрыманыя ў карты педалі акселератара
карту лямбда-вы можаце павысіць, сто ачкоў
1e8774 rimettili арыгінальныя
у ціск ў магістралі высокага ціску c'? памылка, у вас павялічана на 50 базісных cio? у 5бар...мяне хацелі панізіць 50 бар cio? 500 ачкоў
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Дзякуй Хлопцы!!
цяпер мне накласці? адразу ў працу!
з вашым ўказанням, sistemer? памылкі на гэтай карце stepp1,
і маяк у stepp2, каб крыху павялічыць, pi?,
кліент, магчыма, хоча паспрабаваць-й? агрэсіўны,
што мне трэба праверыць ніжэй
Зноў Дзякуй....
абмежавальнікі крутоўнага моманту я быў няправы, напішы, я напісаў адрас вешчуноў, крок 1, то есць тое, што вас у курсе, - і вы адчуеце, як толькі змена, рэкамендую вам паспрабаваць прама адзін крок больш? штурхнуў!
тады на практыцы абмежавальнікі крутоўнага моманту ragionaci, як рабіць з дапамогай педалі, то есць, калі вы хочаце 300 нм (напрыклад, пераканайцеся ў тым, што ты сее-што пі? ад педалі, то іх межы з абмежавальнікам крутоўнага моманту дакладна. карты lamda, калі ў вас няма dpf, я прапаную вам пракласці ўсе 1000punti, тое, што я зрабіў, я не курыў, нават не трохі... такім чынам...
Я думаю, што я разумею, што канцэпцыя..
але ці праблемы ў інтэрпрэтацыі абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, якія знаходзяцца па-за драйвера..
не ведаю, з чаго пачаць, я бачу, 7-ступеністая скрынка перадач.. ці зразумеў, дзе 1 або заднюю перадачу, і азначаюць dec..
ці зрабіў скрыншот, каб зразумець мае сумневы...