Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735

у дзень нараджэння нашага форума

дарагія сябры;
    карацей кажучы, наш фантастычны форум, спаўняецца год з моманту стварэння з боку двух нашых сяброў Марые і Данііла, якія я асабіста дзякую х розных магчымасцяў? што я зрабіў з маей наведвальнасцю, хоць у апошні час x сямейных абставінах, я быў трохі прысутнічае, і гэта, я прыношу свае прабачэнні, мае прапанову;
    я думаю, што ў гэтым форуме вы знайшлі сяброўскія адносіны і ўзаемная павага многіх карыстальнікаў, і я думаю, што гэта стала адной сям'ей, што вы думаеце, калі ў дзень нараджэння форуму, гэта веданне стане нават у твар? я разумею, што за многія тысячы км, але хацець ? сіла і кажучы пра іх, рашэнне можна знайсці, што скажаце?
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    што сказаць, я па працы пішу мала на форуме, але я прытрымліваюся шмат, ваша ідэя мне вельмі падабаецца, нават чаму? яшчэ не ведаю, што вы чалавек, а будзе? добрая нагода, нават данііл і марые, якія я ведаю асабіста, і дзякуючы сваей працы найлепшых вынікаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    што сказаць, я па працы пішу мала на форуме, але я прытрымліваюся шмат, ваша ідэя мне вельмі падабаецца, нават чаму? яшчэ не ведаю, што вы чалавек, а будзе? добрая нагода, нават данііл і марые, якія я ведаю асабіста, і дзякуючы сваей працы найлепшых вынікаў.
    я рады, х табе, што пасля таго, як ты быў ад двух нашых сяброў вы партыя добра з працай,а nn c? праблема, я быў трохі заняты ў апошні час, але кавы? час, я лічу...
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    віншаванні і пажаданні для форума
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    з днем нараджэння загадзя

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Віншаванні і Пажаданні яркія за вашыя намаганні, за паслугі і матэрыялы, прапанаваныя высокага ****llo....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я ўсіх вас!!
    Спадзяюся, на форуме, і тым, хто кіруе працягваць з поспехам, што з самага пачатку, цяпер трапіў!!
    Дзякуй!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Auguroniiii нават з майго боку!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Так, вы маглі б зрабіць.... (за выключэннем абавязацельстваў), ва ўсякім выпадку, жадаю ўсім карыстачам гэтага форуму і, у прыватнасці, у два адміністратара....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    і віншаванні загадзя, на форуме, усіх сяброў, у тым ліку адмін на працу серыі (У)
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •