Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37

Utilit? (рэшткавы), клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог

Прывітанне ўсім!!!! У мяне seat leon 2.0 tdi bkd 140 л. з 2006 года. Год таму зламаў у egr, і я замяніў. У сетцы я прачытала, што ен іп? функцыі. У дадатак да прычынах эколагаў, рэцыркуляцыі выхлапных газаў, падаюць нават падчас прыпынку рухавіка, для "задушыць яго" паветра, насычаны CO2, пазбягаючы, такім чынам, што машына выключыцца "strattoni" (што я, бывала, калі адзін і той жа клапан зламаўся), збіраецца пашкодзіць махавік (у доўгатэрміновай перспектыве).
    Сказаўшы гэта, мой пытанне ?: збіраецца выдаліць egr праз эбу, гэты функцыянал? захоўваецца? Чаму? гэта ? мы? што мяне тармозіць ад яго зачыніць.
    Прабачце, калі мой ? пытанне банальна... можа быць, хто-то яшчэ мае такі ж мой пытанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Калі распрацоўваецца аўтамабіль, нічога або амаль пакідаецца. У egr, як правіла, усе закрываюць, нават, чаму? калі вы ідзяце ў зняць впускной калектар ўжо? пасля 10 тысяч км паглядзець на дзярмо, што мы ўнутры.
    На tdi помпа-фарсунка на сістэмы рэцыркуляцыі ог ? таксама ў сілу розных дрыгаценне і дысбаланс, як мінімум, на гарачым рухавіку, як правіла, пры закрытым электронным выглядзе, памяншаюцца або знікаюць.
    Махавік-яна ламаецца, калі кінуць яго ўжо? правай нагой на нізкія хуткасці, высокія перадачы не з дапамогай простага выключэння рухавіка.
    У любым выпадку, мы не мелі задавальнення сустрэцца з вамі ў зоне, прэзентацыі, ды

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы змешаных клапан antismortamento з egr, і як кажа danny677 'у любым выпадку, мы не мелі задавальнення сустрэцца з вамі ў асобным areapresentazioni ды '
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Клапан, які прадухіляе страсянуць, падчас выключэння ? дросельная засланка на ўпуску, што цім робіць выключэнне, так і "салодкі"..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў MultiBravo Visualizza Messaggio
    Клапан, які прадухіляе страсянуць, падчас выключэння ? дросельная засланка на ўпуску, што цім робіць выключэнне, так і "салодкі"..
    менавіта клапан antismortamento
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    lukemon79 я заклікаю цябе, каб пазнаеміць вас у спецыяльным раздзеле, усебакова і чытаць правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    lukemon79 я заклікаю цябе, каб пазнаеміць вас у спецыяльным раздзеле, усебакова і чытаць правілы.
    Слайд-шоў зрабілі. У любым выпадку, вы маеце рацыю, на самой справе, мяне яны былі зламаныя, такім чынам, як egr, што корпус дросельнай засланкі... Што то яны прывязаныя адзін да аднаго.
    Затым: хто быў заткнуты ў egr заўважыў больш доўгі час, пры пераходзе тэмпературы? Ці так? нязначныя, каб быць inavvertibili (адрозненні)?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Я прадставіўся, і я азнаеміўся з правіламі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў lukemon79 Visualizza Messaggio
    Слайд-шоў зрабілі. У любым выпадку, вы маеце рацыю, на самой справе, мяне яны былі зламаныя, такім чынам, як egr, што корпус дросельнай засланкі... Што то яны прывязаныя адзін да аднаго.
    Затым: хто быў заткнуты ў egr заўважыў больш доўгі час, пры пераходзе тэмпературы? Ці так? нязначныя, каб быць inavvertibili (адрозненні)?
    нават калі рухавік на гэта сыдзе 5минут ў pi? каб сагрэцца, закрыцця egr прыносіць толькі карысць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Я хачу гуляць у адваката д'ябла: "толькі прыносіць карысць"... **** llo экалогіі?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •