Распавяду мой асабісты вопыт, зроблены ў Германіі з вышэй эбу, усталяваны на tdi Audi A4 170 л.с. common-rail 2010 года.
Толькі што ўпершыню сеў на яго на працягу 30 секунд і спрабую розныя step прырашчэнне ціску ў магістралі rail, якія ўсталеўваюцца з дапамогай кнопкі, ўнутры блока кіравання (ад 0 да 9), роды з step 7, пераключэння другой і апускаюся ў праводцы акселератара, прыбыў у 3800 абаротаў ідзе ў recovery і вядома, некаторае паляпшэнне ў стральбе, але нічога, што. Я спыняюся і назад, я стараюся ў 6, прыходзіць у 3800 і харчаванне, вы рэжаце, як быццам трапіла ў абмежавальнік, але не выходзіць у recovery. Я спрабую 5, тое ж самае, але робіць гэта 4000/4100, я 4-тое ж, у 4300/4400. У канцы заезду 3 -, аўта-і цягне добра да 5000, але...практычна, як было першапачаткова. Я вырашыў вярнуць блок кіравання ў Drekebox, тлумачачы, што на самой справе, у маім выпадку, не дае якіх-небудзь пераваг, кампанія адказвае мне, што не c'? праблемы і вяртаннем назад. На наступны дзень мне ў галаву прыходзіць ідэя, і калі знайшоў блок кіравання, які апрацоўвае толькі націск turbo, з дапамогай MAP-сэнсар, у пары з Дрэйк, магчыма, усе protrebbe працаваць (pi? дызельнае паліва, але таксама і pi? паветра!). Шукаю вакол эбу для маей машыны, і пошук і пошук...я лічу, ў Англіі !. Я раблю заяву ў кампанію, і мне кажуць, што яны паляць правадоў спецыяльна для маей машыны, і, па іх думку, у спалучэнні з эбу rail павінны даць добрыя вынікі. Яго купіць, праз некалькі дзен прыходзіць пакет, а ў выхадныя адразу пасля свету. 8 крок (1-8) з дапамогай dip-перамыкачоў, стаўлю адразу на максімум, і спрабую ўсталяваць Drakebox на 5. Вынік: вельмі добра, прагрэсіі ? вельмі адчувальная, нічога агульнага з першым. Я спрабую адразу 7 вельмі добра і яшчэ лепш, харчаванне не памер, а адчувальнасць? на паскаральніку ? diversissima, здаецца, тыпу pedal booster, у той час як раней было sonnecchiosa ніжэй.
Я 9 Дрэйк (максімум), але ідзе ў recovery, спрабую 8 ма памер 4400, аддаю за 7, і гэта добра. Цяпер для мяне "бачыць"? ок.
Цяпер я не проста павінны паспрабаваць, каб добра.