Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Абмеркаванне: Вопыт Drakebox2

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    4

Вопыт Drakebox2

Распавяду мой асабісты вопыт, зроблены ў Германіі з вышэй эбу, усталяваны на tdi Audi A4 170 л.с. common-rail 2010 года.
    Толькі што ўпершыню сеў на яго на працягу 30 секунд і спрабую розныя step прырашчэнне ціску ў магістралі rail, якія ўсталеўваюцца з дапамогай кнопкі, ўнутры блока кіравання (ад 0 да 9), роды з step 7, пераключэння другой і апускаюся ў праводцы акселератара, прыбыў у 3800 абаротаў ідзе ў recovery і вядома, некаторае паляпшэнне ў стральбе, але нічога, што. Я спыняюся і назад, я стараюся ў 6, прыходзіць у 3800 і харчаванне, вы рэжаце, як быццам трапіла ў абмежавальнік, але не выходзіць у recovery. Я спрабую 5, тое ж самае, але робіць гэта 4000/4100, я 4-тое ж, у 4300/4400. У канцы заезду 3 -, аўта-і цягне добра да 5000, але...практычна, як было першапачаткова. Я вырашыў вярнуць блок кіравання ў Drekebox, тлумачачы, што на самой справе, у маім выпадку, не дае якіх-небудзь пераваг, кампанія адказвае мне, што не c'? праблемы і вяртаннем назад. На наступны дзень мне ў галаву прыходзіць ідэя, і калі знайшоў блок кіравання, які апрацоўвае толькі націск turbo, з дапамогай MAP-сэнсар, у пары з Дрэйк, магчыма, усе protrebbe працаваць (pi? дызельнае паліва, але таксама і pi? паветра!). Шукаю вакол эбу для маей машыны, і пошук і пошук...я лічу, ў Англіі !. Я раблю заяву ў кампанію, і мне кажуць, што яны паляць правадоў спецыяльна для маей машыны, і, па іх думку, у спалучэнні з эбу rail павінны даць добрыя вынікі. Яго купіць, праз некалькі дзен прыходзіць пакет, а ў выхадныя адразу пасля свету. 8 крок (1-8) з дапамогай dip-перамыкачоў, стаўлю адразу на максімум, і спрабую ўсталяваць Drakebox на 5. Вынік: вельмі добра, прагрэсіі ? вельмі адчувальная, нічога агульнага з першым. Я спрабую адразу 7 вельмі добра і яшчэ лепш, харчаванне не памер, а адчувальнасць? на паскаральніку ? diversissima, здаецца, тыпу pedal booster, у той час як раней было sonnecchiosa ніжэй.
    Я 9 Дрэйк (максімум), але ідзе ў recovery, спрабую 8 ма памер 4400, аддаю за 7, і гэта добра. Цяпер для мяне "бачыць"? ок.
    Цяпер я не проста павінны паспрабаваць, каб добра.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі вы прывыклі есць перапрызначэньне, людзі, серыя spendevi менш, і ў вас больш,у любым выпадку мы чакаем вашага ўмяшання ў абмеркаванне вашай прэзентацыі.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-05-2013 да 23:16
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    але купіць адразу сур'езную форму, якая дзейнічае на абодвух параметраў не? мус........

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    4
    Кампанія на англійскай, што я прапанаваў модуль map вырабляе таксама модуль, які інтэгруе абодва, але яго модуль асобна есць дадатковая магчымасць? рэгулявання.
    Пытанне супастаўленні, я не выключаю абсалютна перапрызначыць пазней, я проста хачу зрабіць гэта, і я гэта зрабіў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    я магу толькі сказаць, што модуль rail без марка заплаціў 150 еўра, я нес маю 147 1.9 150 к.с. да 245 км/г (колькасць кіламетраў), відавочна, pelava дым ззаду ! у адрозненне ад карты было менш стральбы , але на ўчастку было вельмі шмат!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    AZZ то ? горш, чым areo jet!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

garret
    Guest
    чисс? як вымушала помпа rail хахаха

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    чисс? як вымушала помпа rail хахаха
    дэвіз некаторыя:

+ МАГУТНАСЦЬ
    + ДЫМ
    + РАСХОД паліва
    - МЕНШ НАДЗЕЙНАСЦЬ
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    вы кажаце добра, данііл, у рэшце рэшт кожны выбірае шлях, які пі? пераконвае яго, вядома, усталяваць модуль, не ведаючы, як механічны стрэс выклікае і на якія ціску прымушае працаваць кампаненты, не ? максімум хітрасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў rebirthafterrevenge Visualizza Messaggio
    я магу толькі сказаць, што модуль rail без марка заплаціў 150 еўра, я нес маю 147 1.9 150 к.с. да 245 км/г (колькасць кіламетраў), відавочна, pelava дым ззаду ! у адрозненне ад карты было менш стральбы , але на ўчастку было вельмі шмат!
    Віншуем форме і з павагай да рухавіка, я думаю, што такая хуткасць? (і частоты кручэння...) могуць іх raggiugnere некалькі разоў !

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •