Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109

Меркаванне, каб мая першая карта 159 1900 16v 150CV

Прывітанне ўсім,
    пасля чытання маей арыгінальнай карце майго ecu я пачаў чытаць розныя пасады і спрабаваць зразумець што-то, параўноўваючы нават некаторыя карты, некаторыя базы дадзеных, якія я знайшоў вакол, я пачаў змяняць маю першую карту, чаму? я хацеў бы палепшыць р? прадукцыйнасць на мой 159 я хацеў нейкі свой погляд на маіх пачынанняў, я змяніў siolo што-то на дадзены момант я аплачвацца, калі я раблю добра? ці нейкія рэчы, каб выправіць і палепшыць знешні выгляд вашай крытыкі і саветаў я тут, каб паспрабаваць даведацца што-то.

Дзякуй усім

З павагай hyrosat
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-05-2013 ў 00:18

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    хлопцы, ніхто не разгледзеў? я проста хацеў зразумець, калі я пачаў добра, ці ўсе лопнуў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    хлопцы, ніхто не разгледзеў? я проста хацеў зразумець, калі я пачаў добра, ці ўсе лопнуў

прывітанне hyrosat я не магу бачыць сваю карту ў хк? не ўключана яшчэ, каб адкрыць спасылкі

я магу сказаць, што дзякуючы paolo159 я выдаліў fap на карце, калі вам трэба што-то kiedi, а таксама

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я бачыў карту, здаецца, што t не чытаў ці не зразумеў, ці мала ад саветаў, дадзеных пра іншых рухавікоў, пачынаючы з замовы:
    Педаль пу? ісці, нават калі вы можаце папрасіць да 500Nm), абмежавальнік крутоўнага моманту, а ? занадта нізкая, наўрад ці вы пачуеце розніцу.
    1CDF5E пакіньце крычы, толькі рызыка, што ecu дае вам адмова, есць шмат спосабаў, migiori для павелічэння магутнасці...
    Абмежавальнікі крутоўнага моманту на адной перадачы, чаму? вы павысілі крутоўны момант ад 3^6^нягледзячы на тое, што ori gi? абмяжоўваюць 1000нм??? 1^2^замест гэтага я б што-то ў пі?...
    Нарэшце, вы ведаеце, што ? апошняя карта ад вас зменена?
    Для астатніх я заклікаю цябе шукаць абмежавальнік на дызельнае паліва, у адваротным выпадку адрозненні будуць pressoch? у, і, вядома, калі ў вас есць dpf павялічыць ціск наддува, у адваротным выпадку вы рызыкуеце, што машыну вы будзеце аднаўляць занадта часта.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Дзякуй Сандра вашыя каштоўныя парады мне па-любому адразу ў працу, каб паспрабаваць лепш зразумець, на самай справе я проста пачатковец і парады кваліфікаваных людзей робяць мне вельмі прыемна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    hyrosat вы зрабілі крок у тваю карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    hyrosat вы зрабілі крок у тваю карту?
    paolo159, а таксама іншых яму погляду відаць, калі я зрабіў некаторыя паляпшэння.

Дзякуй усім, час, якое вы хочаце, каб прысвяціць сябе
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-05-2013 да 20:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Прывітанне paolo159 у гэтыя дні там я магу прысвяціць шмат часу на працы? у тыдзень я раблю змены, і месца, cos? усе мы разам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту ок, абмежавальнік крутоўнага моманту для асобных перадач ок, turbo, вы павінны даць нейкі момант нават у абмежавальнік, у адваротным выпадку вы ідзяце ў адмову, і асабліва, калі вы не ўступілі ў новы гараж вам рада, не перашчыруйце, лічыць +100pt нармальная карта, +120 карце цягі.
    Чыгуначных хай крычы, не d? магутнасці, і ў любым выпадку вы пакінулі арыгінальныя абмежавальнікі ціску ніжэй. Акрамя таго, калі не змяняць фільтры дызель, вы атрымаеце некалькі пераваг.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    ок, дзякуй, Трэвіс, я адразу ж пачаць працу

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні