Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: карту серыі 1 118d 122cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64

карту серыі 1 118d 122cv

Хлопцы, у мяне праблема,не магу знайсці карту першапачаткова гэта эбу:
    0281012880
    1037389883
    успомніце, што ў гэтай серыі 1 мае блок кіравання, serie3 318 122cv, такім чынам, абсталяванне не адпавядае,я знайшоў арыгінальныя файлы, але ўсе яны з 2 мб і не 1 мб, як файл, запампаваны з майго mpps v12 і pi? калі я іду, каб адкрыць яго з ecm titanium я d? памылка ў кантрольнай суме,вы ведаеце, чаму?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    1-я серыя 3-я серыя часта маюць HW і SW роўныя, нічога не мяняе.

0281012880 экю ў пытанні ? адзін edc16c35 і мае памер файла ад 2 мб, але mpps чытае толькі 1 мб...калі вы хочаце, каб файлы ад 2 мб (але ў асноўным, каб не мець праблем) smontala і рабі BDM.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Будзьце асцярожныя, што файлы, bmw, нават маючы жа n HW і SW, шмат разоў адрозніваюцца, таму яе можна выкарыстоўваць толькі для капіявання з крокам арыгінальныя
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    я забыўся напісаць у самой справе, што, нягледзячы на HW і SW, павінны быць ідэнтычныя лічыць толькі колькасць HW і SW, дэталі BMW, напісаныя на файлы (078......079....і т. д. і т. п.)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    у любым выпадку, калі вам трэба, файл-крычы не гэты падзел падыходзіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    У мінулым на 3 серыі e90 мне ? давялося чытаць з файла 1 мб, але, маючы ўпэўненасць, знайсці ў не занадта шмат часу на врі ад 2 мб, у выпадку праблем я перапыніў працэс чытання, адлучыўшы у obd2 і, пасля адмовы, без закрыцця mpps я перарабіў працэдуру чытання; mpps вы ? уведзены ў recovery mode мне ўсей ложка ад 2 мб. Для 1-й серыі можа быць тое ж самае, але, вядома, мой рызыка быў разлічвацца..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    senbra дзіўна, што вы прачыталі 2 мега,,,закон заўседы 1 мега на bmw,,,,я валодаў гадоў таму прачытаныя шмат bmw, але заўседы 1 мега,,,хоць я вам рэкамендую bekap ў bdm, перш чым пісаць з mpps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    на самай справе здаецца дзіўным, нават мне, ipotizzo, што пасля індукаванага памылку funione recovery dell mpps яму зрабіць поўнае чытанне.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •