Прывітанне, хлопцы, хто-то пу? скажыце мне, што вы думаеце аб гэтай карце? відавочна, не ? поўны, але я хацеў бы ведаць ваша меркаванне.
Дзякуй
Прывітанне, хлопцы, хто-то пу? скажыце мне, што вы думаеце аб гэтай карце? відавочна, не ? поўны, але я хацеў бы ведаць ваша меркаванне.
Дзякуй
для пачатку не дрэнна, акрамя працы, якую вы зрабілі на картах ўпырску parzializzato boostxrpm але", вы павінны:
пачынаючы трохі пасля на абмежавальнік крутоўнага моманту і даць трохі больш, бліжэй да канца
выдаліць фамільныя крокам на першых 3 крывых карту ўзбагачэння пры паскарэнні
тады можна паспрабаваць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Загружана 2 step... Я таксама змяніў карты boost, але калі ў вас есць савет ? добра прынятая
Хлопцы, ніхто не тое, што я ад рукі?
адрас 6dc32 знаходзіцеся абмежавальнік ціску турба ? з драйвера, і вы павінны змяніць яго ў 2d
астатнія ? ок
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
калі на турбо ты даў крокам, пачынаючы з 6-га па 7%), абмежавальнік aumentalo 7, 7.5%
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
паглядзець на карце, выбраўшы IEEE замест motorola