Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 68

Абмеркаванне: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469

Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Усім прывітанне

Вынікаючы некалькі дыскусій, якія "карту альфа 147 120cv", " пі? магутнасць менш, расход паліва" і іншыя, я хацеў паспрабаваць зрабіць гэтую карту, вынікаючы логіцы, што я меў на ўвазе гі? ад часу і бачыў, што і было proprosta-й? раз тут, на форуме, я прыступіў да працы.

што скажаце?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Глядзіце, я не магу бачыць яе па-ранейшаму, аднак, жадаючы заставацца ў рамках soft я я выступаю ў асноўным у раене сярэдняй/нізкай rail да прыкладна 70% нагрузкі пры пераключэнні павелічэнне з 20% да 10% прыкладна. Gi? толькі cos?, у штодзенным выкарыстанні, несумненна, паляпшае эфектыўнасць і guidabilit? асяроддзя. Каб зрабіць рэзюмэ, вядома, закранае і падправіць ін'екцый і ў гэтых выпадках законы фізікі, на жаль, мы не можам пазбегнуць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    Глядзіце, я не магу бачыць яе па-ранейшаму, аднак, жадаючы заставацца ў рамках soft я я выступаю ў асноўным у раене сярэдняй/нізкай rail да прыкладна 70% нагрузкі пры пераключэнні павелічэнне з 20% да 10% прыкладна. Gi? толькі cos?, у штодзенным выкарыстанні, несумненна, паляпшае эфектыўнасць і guidabilit? асяроддзя. Каб зрабіць рэзюмэ, вядома, закранае і падправіць ін'екцый і ў гэтых выпадках законы фізікі, на жаль, мы не можам пазбегнуць..

На жаль, я не згодны, чаму? у адваротным выпадку basterebbbe пакласці добры дадатковы модуль і гуляць ? факт.

На жаль, у мяне не было яшчэ часу, каб загрузіць карту, і бачыць вынікі. Адзінае пытанне, якое ў мяне есць карты лямбда, што я не крануў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    1cb942 ? праца ecusafe ці ваша?
    1cbcd0 так ? recovery, было б лепш пакінуць актыўнай...
    турбіна 1480 бар у 4750rpm... ? занадта важна, што вы ўжо? у бітком 1,4 бар на гэтых абарачэннях...
    Мне не вельмі падабаюцца "плоскасці" карты, якія абмяжоўваюць у залежнасці ад тэмпературы, а калі і ламаецца радыятар і не адчуваеш, што тэмпература падымаецца рухавік робіць на ўра з усім, што дызель...
    У лямбда-studiale добра, як савет, магу табе даць стаяць прыкладна ў стехиометрической, па крайняй меры, у першых стоўбцах, так што машына адразу гатовая пры націску газу, то, калі вы не хочаце паліць ўстаяце прыкладна да 1130 і калі не робіць вас праблемы, навязаныя яго stechio па ўсей крывой.
    Вы нарэшце-то адзначу, што педаль створана такім чынам вы render? * цяжка падтрымліваць хуткасць? пастаянна...
    P.S. вочы на тое, што ціск турбо дыягностыка (значэнне вымяраецца)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Вы! Гэтыя два адрасы быў мод раз.
    Што тычыцца карты, лямбда, я не магу зразумець логікі выкарыстоўвае для вызначэння stechio. Столькі, каб быць упэўненым, значэнне лямбда 1 павінна быць стехиометрической, у той час як для значэнняў вышэй мы паліўнай тоўстай, для значэнняў l'1 мы зьбядненьня.

На edc15 карты дыму былі самыя простыя, таму што паказвалі непасрэдна значэнне carburante.arebbe нядрэнна, каб пераўтварыць значэнне лямбда у мм3-канцэнтратар.

Карта педаль, гэты недахоп я не думаў. Вы кажаце, знізіць у нізкі працэнт?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    для мяне карты педаль, а таксама іншыя рэчы агляду, каб карту педалі, напрыклад, часткі ад 1250 або 1500 не з пачатку карты, а затым 400% павелічэнне на 5000 абаротах, мне здаецца, занадта шмат, як тых, перад
    абмежавальнік крутоўнага добра, больш паступовае, як у пачатку..
    prex turbo 150 ачкоў, магчыма, нават што-то менш .
    нічога rail ?

тыя з драйвераў не ведаю іх усе , а затым выконвайце радзе сандра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    выбачайце, я хацеў выправіць сваю памылку

Значэнне лямбда 1, калі гарэнне ? стехиометрической;
    < 1, калі c'? лішак паліва;
    > 1, калі c'? лішак паветра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    выбачайце, я хацеў выправіць сваю памылку

Значэнне лямбда 1, калі гарэнне ? стехиометрической;
    < 1, калі c'? лішак паліва;
    > 1, калі c'? лішак паветра.
    ок, цяпер ? правільна, у любым выпадку ? проста, фіксаваныя справаздачу afr, што вы хочаце, падзяліць на 14,7 і памножце на 1000, і што ? значэнне, якое будзе выкарыстоўвацца ў карце.
    Але калі хочаце савет карты дзюр роўныя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    gi? ад золата яны роўныя, верхняй і ніжняй... я павінен зрабіць некаторыя даследаванні, каб быць бяспечным, але стехиометрической для дызеля, калі я правільна памятаю, адбываецца вакол вас 18:1, а не 14:1.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    для мяне карты педаль, а таксама іншыя рэчы агляду, каб карту педалі, напрыклад, часткі ад 1250 або 1500 не з пачатку карты, а затым 400% павелічэнне на 5000 абаротах, мне здаецца, занадта шмат, як тых, перад
    абмежавальнік крутоўнага добра, больш паступовае, як у пачатку..
    prex turbo 150 ачкоў, магчыма, нават што-то менш .
    нічога rail ?

тыя з драйвераў не ведаю іх усе , а затым выконвайце радзе сандра.
    Педаль 5000rpm ? доказ таго, што я хачу зрабіць я, каб убачыць, калі пасля 4500 rpm памірае менш, але ў рэальнасці? я не зацікаўлены, каб гэтыя абароты.
    Педаль я не дакрануўся да 1500rpm і тых колаў, нізкія працэнты, вы можаце spierti лепш.

На рэйку не чапаць. Я раблю карту, проста адкрываць розныя абмежавальнікі і паглядзець, што вы атрымліваеце. Мэта: добрая прадукцыйнасць без дыму

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •