Прывітанне, хлопцы, сення я прачытаў, з fgtech v53 муза 1.3 90cv, і створаны файл ? 2,5 mb, што ecm не прызнае (? gi? супастаўляецца аўтамабіль, але не добра, толькі спажывае шмат).
Тут на форуме я знайшоў файл у 2 мб, які рэгулярна прызнаецца ecm. Праблема ? не ведаю, калі я магу запісаць файл знайшоў тут 2mb з fgtech бачыў, што мне вярнуў адзін 2,5..
відавочна, ен чытаў таксама мікра-і сабраў усе ў адзін файл. Для чытання я не магчымасць? ўсталяваць quele тыпу рабіць, калі поўны, або няма.
Потым мяне заінтрыгаваў, нават параўнаць файл, 2,5 мб ( тое, што адстой карту ? было зроблена, чаму? аўтамабіль расходу з асцярогай, мабыць, грань 15 км/л !! ) 2 мб (або 1 мб) . Магчыма, з'? спосаб скараціць яго, правільна ?
Гэта капуста fgtech мяне заўседы дзіўныя.. файлы тыпу на 500 abarth, дзе legendaryslave даў мне інфармацыю, каб скараціць яго правільна.
цяпер я спрабую чытаць яе з MPPS v5, які прызнае ecu і ідзе на чытанне, так? магчыма, вы атрымаеце? правільны файл, каб быць скарочаныя і напісаў у 1 мб