Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    262

Нізкім мінімальным Alfa 147 1.6 бензін

Добры дзень, Вы ведаеце, як даведацца мінімальны рухавіка на Alfa 147 1.6 бензін 2004 года ??

ад холаду мінімум ? рэгуляваць не толькі рухавік выходзіць пры тэмпературы, машына не трымае больш? мінімальны і выключаецца !

я ўжо? спрабаваў мяняць дросельную засланку на впускном калектары, але нічога па-ранейшаму не трымаць як мінімум, я падумаў, што, магчыма, трэба зрабіць, даведаўшыся, эбу рухавіка, становішча дросельнай засланкі , я нават спрабаваў мяняць блок кіравання рухавіком ўзяў яе на знос і scodificandola часткова, але нічога.

Дзякуй З Павагай

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    не існуе функцыі ў прыстасаваннях для навучання, ці я што-то казаў, corbelleria
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    262
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    не існуе функцыі ў прыстасаваннях для навучання, ці я што-то казаў, corbelleria
    Не, не c'? з examiner вы можаце проста выдаліць гэтыя прыстасаванні, што блок кіравання выконвае ,але адносна матылек не c'? нічога !!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Вы праверылі, што датчык тэмпературы вады добра працуе, калі добра працуе на халодную, а потым гарачую не трымае-й? мінімум можа быць адзін.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    калі мантажуе m 1.5.5 зрабіце так .дэмантаж цела матылькі lavalo. portail mot.у тэмпе .80 c.паварочвае ключ у становішча stop,і scollegarela акумулятара на 15 хвілін.пасля гэтага перыяду падлучэння акумулятарнай батарэі,а затым уключыце запальванне на 1 хвіліну на on, затым выключыць на 1 хвіліну,затым зноў ключ на on 15 секунд, а затым запусціць рухавік, пакінуўшы яго працаваць на халастым ходу на працягу 5 хвілін, не дакранаючыся pedalie усе карыстальнікі адключаюцца

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •