Хлопцы, я хацеў задаць вам гэты апытанне, якая па-вашаму ? аўтамабіль, каб пацешыць больш u хлопцам??
Alfa 147 mb
Bmw 120D
wolswagen Golf 1.9 або 2.0
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Хлопцы, я хацеў задаць вам гэты апытанне, якая па-вашаму ? аўтамабіль, каб пацешыць больш u хлопцам??
Alfa 147 mb
Bmw 120D
wolswagen Golf 1.9 або 2.0
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
У парытэт? прадукцыйнасці, bmw з заднім прывадам ? безумоўна, іп? весела...
Аўтамабілі, якія вы пералічылі звычайныя, якія здараюцца паміж кожная другая машына, якая праходзіць , seat. Вазьмі сабе на daihatsu charade GTti (993cc turbo) або toyota starlet, якія з'яўляюцца машыны, і пацешныя ( тое, што вы шукаеце)
Але калі захоўваць вашыя крытэры, я думаю, што, мабыць, лепшае, як купра - /bmw
прывітанне
Golf VI 2.0 TDI 170cv і вы весела, бяспечна... маючы грошай, каб купіць яго!!! =)
ммм,я б сказаў, 120d для прадукцыйнасці і што ? ззаду, але ? і аўтамабіль, які гэта весела шмат механікі.
між тым, што ты сказаў, трэба або 147, які размешчаны ледзь,эстэтычна вельмі сапраўдны, але ? вельмі надзейнае ўшчыльненне і рухавік ? надзейна, і вы можаце атрымаць вельмі spremendolo
ібіца мне не падабаецца эстэтычна...
стілус і кропка, мяне не прыцягваюць эстэтычна...
audi a3 ? даволі дорага..
гольф ? банальна...
seat leon першай серыі ў версіі спорт-cupra, а ? вельмі цікава, асабліва, калі інтэграл і мае тыя ж інтэр'ер audi a3 да серыі..
Я вазьму адзін aventador underground racing... 1200hp і 0-60mph ў 2.2 сек.. я думаю, што вы маглі б пацешыць..
Калі ў вас есць печань ва gi? таблетка паскаральнік вы ўбачыце перавышаць 400km/h.....
Думаеце, што адрэналіну......
Калі вы хочаце весела правесці час з мала вазьму адзін cupra 163cv ібіца.. з некалькіх мэтавых мерапрыемстваў, вам плюс магутнасці ва ўсім, чым аналагічныя машыны паміж + па прадукцыйнасці такі ж аб'ем, які ў цяперашні час....
Senn? выберу-х 120d ? заўседы прыемна бачыць машыну, проста я калі нармальныя фары і колы аснове..... кола 17, аздабленне і ксенон машына нават праз некалькі гадоў, avr? яго зачараванне..... і што тады ? заўседы bmw....
X італьянскія выберу x 147 або 159 sportwagon.. гран-прыгожыя аўтамабілі.. нават джульета 1600 jtm 120cv мадэль + абсталяваная асноўныя даты з артыкула, што тут f? шкадаваць, 1 нямецкага якасці? больш на паперы....
Апошні раз рэдагавалася Cristiano75; 29-04-2013 ў 15:52
тыя, што вы пералічылі-гэта аўтамабілі, якія людзі набываюць ў цяперашні час для моды, я маю на ўвазе, bmw, audi... не кажучы ўжо пра джульета (асабіста я ненавіджу)... паглядзець на некаторых хлопцаў, якія маюць грошы, і тут ведаюць, нават тое, што год у руках... у любым выпадку, калі вы сапраўды хочаце, каб пацешыць атрымаць прыгожы аўтамабіль, турба-бензін... тыпу punto gt, ціха... а потым паглядзець dolve ўсе пакіне bmw і audi...
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
У мяне есць А3, вельмі бяспечна і заўседы мая, я магу рабіць павароты ў залішняй паварочвальнасці ў бяспецы, нават, чаму?, кажу заўседы мая, esp спрацоўвае з хвіліну затрымкі. Як і рухавік, ну тыя 140cv чую шмат, а, як кажа Msport з некалькі налад, вы ідзяце гэтак жа, лепш, але калі ў вас есць кэш-c'? заўседы 170CV і, магчыма, з кабрыялет або з панарамны даху *_*