у мяне праблема на гэты scania 530cv год 96 не мае ніжняй пары адкрывае 1800giri
у мяне праблема на гэты scania 530cv год 96 не мае ніжняй пары адкрывае 1800giri
калі ласка, праверце, калі турбіна штурхае і стан наддувочного паветра
я б сказаў спачатку праверыць фільтры..
затым праверце лініі падачы дызельнага паліва ад бака да помпы, што не есць "імкнення паветра"...
калі ўсе ? ок, у гэтым сэнсе, правяраць ціск паліва ўнутры помпы...
шмат разоў, зваротным клапанам дызель вы старая, пакінуўшы зліце дызельнае паліва і ціск...
затым помпа застаецца "stecchetto" дызель...
калі нават пасля гэтых праверак няспраўнасць захоўваецца, трэба глядзець LDA на помпу і праверыць ціск у турбо...
не забывайце, што калі пасьля ўсіх гэтых праверак няспраўнасць захоўваецца...адзінае, што засталося праверыць фарсункі....
можа быць, я starati і менш шкоды дызель на выдатна...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-08-2013 да 09:35
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
калі ласка, праверце, каб перад мембраны lda цягі трубы sullapompa і з адным уваходам і невялікі кавалачак пакладзеце трубку, тыпу "вакуум"
калі была зламаная гэта адчуванне кіравання і грузавік атмасфернае
замяніць датчык turbo на калектар і вы ўбачыце, што азначае, што вы сістэма, 144 530 мае ўбудаваны помпа кіруецца ад блока кіравання, што да авансаў, становішча стрыжня рулявой рэйкі і ціску турба
паверце, замяніць датчык і andr? як і раней
І fumosit? я думаю, гэта нічога, зараз?
я змяніў адзін правільны гэты вечар на R500 з плоскіх праблемы і з датчыкам ? усе ішло добра
гэта ? адным з недахопаў scania, мае датчыкі ціску і тэмпературы, вельмі далікатныя
але ў дыягназ не з нічога, ігар?