хлопцы, я бачыў на youtube відэа, soft падобны на ecm titanium, калі я не памыляюся, то на экране паказвалі, як race evo і інш., хто-то s? што-то, ці можна аднавіць гэты soft?
хлопцы, я бачыў на youtube відэа, soft падобны на ecm titanium, калі я не памыляюся, то на экране паказвалі, як race evo і інш., хто-то s? што-то, ці можна аднавіць гэты soft?
добры дзень, вы кажаце, безумоўна, праграмнае забеспячэнне dim спорт.. ? праграмнае забеспячэнне, матацыкл, падобныя на ECM, але вельмі пі? складаны і займае шмат месца.. вы абавязкова знойдзеце вакол сеткі папярэдняй версіі Race2000, race evo па-ранейшаму не знаходзіцца.. так як праграмнае забеспячэнне, які вярнуўся... прывітанне
Цярпенне і цнота моцных..
значна лепш, чым titanium паверце!!
Што такое заяц? Трус Abarth
выконвайце карлу, што ен кажа і цар " тытанік"..................![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
у тытан я cimentando зразумець, добра гэта ці дрэнна, але ў сеціве я бачыў, cos? відэа дэманстрацыі гэтага мяккага race evo, і, здаецца, cos? на першы погляд-й? інтуітыўна зразумелы і просты ў выкарыстанні ў параўнанні з ecm, то, магчыма, я памыляюся.
апошняе, што на ecm titanium, каб не адкрыць яшчэ адзін пост, заўседы выкарыстоўваю гэта, калі я файл крычы, што я ўзяў на гэтым форуме, для пачатку, каб зразумець, як працуе ecm, калі я не драйвер адпаведнага файла арыентацыі, што мне рабіць? ? важна, каб сілы знайсці драйвер ў адпаведнасці з файл врі?
вы можаце таксама змяніць sensa драйвера ў 2d, прызнаючы пацярпелых раенах, але я не думаю, што ты ocaso такім чынам, вы маеце патрэбу ў драйвер, таму што, калі ў нагрузкі аднаго выпадкова можна змяніць у абласцях, якія не маюць нічога агульнага з тым, што вы лічыце, саці, змяняючы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
затым, бздура праграмы, цалкам, то я чименто добра на ecm titanium, дзякуй, хлопцы
пры выбары драйвера не роўныя, ecm, я d? памылка, да гэтага часу толькі з файлам, гонкі 90cv прынята на гэтым форуме, як крычы, я знайшоў адпаведны драйвер, не было тапак, я заўважыў, з ecm, што некаторыя карт, загружаных маюць ціск турбо, подавители і інш cio? pi? поўныя, іншыя карты, так і з врі і драйвераў па-рознаму, але тую ж мадэль autovetura замест 4 функцыі, дакладнае, ціскам і частковай press turbo, то абмежавальнікі і іншыя не прысутнічаюць, восьмы ? чаму? мацярынскай праграмы выпускае драйвераў? абноўленыя і, такім чынам, ўздзейнічаць на іп? параметры?