Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Абмеркаванне: soft падобны на ecm titanium

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88

soft падобны на ecm titanium

хлопцы, я бачыў на youtube відэа, soft падобны на ecm titanium, калі я не памыляюся, то на экране паказвалі, як race evo і інш., хто-то s? што-то, ці можна аднавіць гэты soft?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    добры дзень, вы кажаце, безумоўна, праграмнае забеспячэнне dim спорт.. ? праграмнае забеспячэнне, матацыкл, падобныя на ECM, але вельмі пі? складаны і займае шмат месца.. вы абавязкова знойдзеце вакол сеткі папярэдняй версіі Race2000, race evo па-ранейшаму не знаходзіцца.. так як праграмнае забеспячэнне, які вярнуўся... прывітанне
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    значна лепш, чым titanium паверце!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    выконвайце карлу, што ен кажа і цар " тытанік"..................
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    у тытан я cimentando зразумець, добра гэта ці дрэнна, але ў сеціве я бачыў, cos? відэа дэманстрацыі гэтага мяккага race evo, і, здаецца, cos? на першы погляд-й? інтуітыўна зразумелы і просты ў выкарыстанні ў параўнанні з ecm, то, магчыма, я памыляюся.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў luigigtc Visualizza Messaggio
    у тытан я cimentando зразумець, добра гэта ці дрэнна, але ў сеціве я бачыў, cos? відэа дэманстрацыі гэтага мяккага race evo, і, здаецца, cos? на першы погляд-й? інтуітыўна зразумелы і просты ў выкарыстанні ў параўнанні з ecm, то, магчыма, я памыляюся.
    і настолькі з..... гэта sw, што вы не можаце нават выкарыстоўваць 2d, але толькі таблічны.
    ps: павінна быць sw, з якім яны вылічылі вашага аўтамабіля.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    апошняе, што на ecm titanium, каб не адкрыць яшчэ адзін пост, заўседы выкарыстоўваю гэта, калі я файл крычы, што я ўзяў на гэтым форуме, для пачатку, каб зразумець, як працуе ecm, калі я не драйвер адпаведнага файла арыентацыі, што мне рабіць? ? важна, каб сілы знайсці драйвер ў адпаведнасці з файл врі?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў luigigtc Visualizza Messaggio
    апошняе, што на ecm titanium, каб не адкрыць яшчэ адзін пост, заўседы выкарыстоўваю гэта, калі я файл крычы, што я ўзяў на гэтым форуме, для пачатку, каб зразумець, як працуе ecm, калі я не драйвер адпаведнага файла арыентацыі, што мне рабіць? ? важна, каб сілы знайсці драйвер ў адпаведнасці з файл врі?
    вы можаце таксама змяніць sensa драйвера ў 2d, прызнаючы пацярпелых раенах, але я не думаю, што ты ocaso такім чынам, вы маеце патрэбу ў драйвер, таму што, калі ў нагрузкі аднаго выпадкова можна змяніць у абласцях, якія не маюць нічога агульнага з тым, што вы лічыце, саці, змяняючы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    затым, бздура праграмы, цалкам, то я чименто добра на ecm titanium, дзякуй, хлопцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    пры выбары драйвера не роўныя, ecm, я d? памылка, да гэтага часу толькі з файлам, гонкі 90cv прынята на гэтым форуме, як крычы, я знайшоў адпаведны драйвер, не было тапак, я заўважыў, з ecm, што некаторыя карт, загружаных маюць ціск турбо, подавители і інш cio? pi? поўныя, іншыя карты, так і з врі і драйвераў па-рознаму, але тую ж мадэль autovetura замест 4 функцыі, дакладнае, ціскам і частковай press turbo, то абмежавальнікі і іншыя не прысутнічаюць, восьмы ? чаму? мацярынскай праграмы выпускае драйвераў? абноўленыя і, такім чынам, ўздзейнічаць на іп? параметры?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •