Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438

Пытанне аб кантрольнай суме.

Прывітанне, хлопцы, у мяне да вас невялікі пытанне.
    Гартаць і, звяртаючыся да форуму, я знайшоў два файла аўтамабілях, з якімі я "гуляў". ? skoda майго бацькі, іншы свіфт 69 аднаго.
    ? я заўважыў адну рэч. У роўнай нм HW і SW, файл, skoda, мае тую ж КАНТРОЛЬНУЮ суму, у той час як файл marelli ? адрозніваецца кантрольная сума...Таму што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    у cks ? вельмі складаная рэч, якая вылічаецца на падставе розных параметраў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, гэта я зразумеў...Але, як ніколі, на двух ecu аўтамабіляў розныя, з аднаго і таго ж нумару HW і SW, ? роўна, і на іншыя аўтамабілі, роўных лікаў ? па-іншаму? ? BOSCH, іншы MARELLI...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Так, гэта я зразумеў...Але, як ніколі, на двух ecu аўтамабіляў розныя, з аднаго і таго ж нумару HW і SW, ? роўна, і на іншыя аўтамабілі, роўных лікаў ? па-іншаму? ? BOSCH, іншы MARELLI...
    для таго, што ведаю я, і ? мала !! але, гледзячы на імя Cheksum ? сума дадзеных, блок кіравання правярае перад ад'ездам, таму я раблю выснову, што калі з такім жа hw sw маюць розныя дадзеныя колькасць camdia пакладзем, што ў вас есць дадзеныя на блок кіравання X ў 4, і ў эбу Y 5 cheksum sar? divero
    тады, магчыма, я напісаў ваще я выкарыстаў логіку, а не веды

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    у cks ? розным для кожнай праграмы, таму, калі вы знаходзіцеся два ecu з тым жа cks значыць, што ? ж ecu з тым жа праграмным забеспячэннем, я паўтараю вам, што для разліку cks есць матэматычныя формулы і параметры, якія неабходна выконваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    параўнанне checksum.jpg

Вось тут....

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы не бачыце добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    я не магу бачыць фатаграфіі, але, як сказаў cheksum ? сума ўсіх бітаў, якія змяшчаюцца ў блоку кіравання ў сферы аўтамабільнага ecu існуе 2 тыпу cheksum то лінейнае, ці што ? усе роўна мы кажам, што змены, паколькі ў ecu з cheksum лінейнай A24 Hex (Шаснаццаткавыя) дадзеныя вам трэба? быць заўседы заўседы A24 то праграмнае забеспячэнне, вы ідзяце вісець бітаў у яго "Банк-bit" ці metterceli чаму? чэк павінен быць заўседы, калі f? "Cheksum, Каб праверыць цэласнасць?", у той час як у cheksum алгарытм шаснаццатковы лік зменіцца? з даданнем або sotrazzione біт дадзеныя, што ecu ідзе хадзіць па крамах ? у кропцы, скажам, яго сейф, які выразна праграмнае забеспячэнне для рэдагавання, пойдзе змяняць з новай сумы, калі чэк роўныя ? чаму? маюць аднолькавае колькасць Біт
    Ps: па крайняй меры, я думаю,

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    не ? гэтак жа, як вы кажаце, у адваротным выпадку не існавала сем'яў, cks

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Калі я магу дапамагчы прыкладаю кіраўніцтва знойдзена тут' і' ў сеткі, я не ведаю, калі я магу ўкласці файлы, aspe !!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-04-2013 ў 22:50

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •