Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Alfa gtv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    7

Alfa gtv

Добры дзень, c'? хто-то меў справу з машынай, у аб'ект? Я купіў кабель kkl з камутатарам, але я не ведаю, чаму? не ідзе, праграма дыягностыкі не бачыць эбу..... Я заяўляю, што я ўсталяваў драйвер на кабель.
    Дзякуй, цяпер нікому пу? і хоча мне дапамагчы.
    Прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    дзе ты ўзяў kkl? у seperlo бяру, а я і кідаю ў чужых у texa diagun ў autocom ў braian bee ў vcds lexia і 2000 еўра на падпіску ў год,
    skerzo паглядзець, што эбу ? кабель kkl не ўсе ў парадку з усімі блокамі кіравання на elm быў бы нашмат больш зручны і функцыянальны
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    7
    Добры дзень, вы ведаеце, што я, чытаючы сур'езна? Затым я пачаў смяяцца
    Блок кіравання павінен быць Bosch motronic ml 4.1, агульны для некалькіх альфа, выгляд, або, магчыма, толькі, рухавік Busso v6, каб зразумець адзін аднаго лепш.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    дзе ты ўзяў kkl? у seperlo бяру, а я і кідаю ў чужых у texa diagun ў autocom ў braian bee ў vcds lexia і 2000 еўра на падпіску ў год,
    skerzo паглядзець, што эбу ? кабель kkl не ўсе ў парадку з усімі блокамі кіравання на elm быў бы нашмат больш зручны і функцыянальны
    Дзякуй на ваша пытанне мне вы ? гарыць лямпачка, так? я трапіў на пасаду (не ведаю, калі я магу паставіць спасылку), дзе былі вырашаны з рашэннем судоў, і нават стары порт rs 232.
    У pi? я бачыў, што машыны да 2000 года яны трохі rognose, магчыма, сапраўды, я ведаю, што ? упэўнены, што ккл, з дапамогай перамыкача няма ніякага, здаецца, што кабель ці добра тое, з трыма кантактамі і заціскамі "кракадзіл" харчаванне, але магчыма, што ніхто не мае нічога агульнага з alfa romeo gtv, 75, 164 з блокам кіравання ml 4.1?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    я зрабіць p? гэтых сродкаў...
    на l? з ecu старых eprom, так і кіравання рухавіком, што turbo rognose зняць...

маюць дзверы для доступу да БД можна? з старых 3-кантактны VCI
    я прапаную autocom... павінны ўвайсці без праблем..

або перайсці з першага механічнага і зрабіце дыягностыку... калі ў вас есць праблемы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    7
    Дзякуй alfajtd, але ў той жа час, я растлумачу, машына ? без страхоўкі, чаму? я з'ехаў за мяжу на некаторы час, але я пакінуў, што праяўлялася зніжэннем абсурдна магутнасці, я думаю, як датчык выдатку паветра, але перад яго вяртаннем у звароце я хацеў зразумець, што гэта, чаму? калі пашкоджанні ? цяжкі (тып турбіны, напрыклад) , выгляд ragranellare трохі грошай, перш чым пакласці яго ў абарот.
    Вы на самой справе раздымам obd, але я ўзяў кабель kkl з дапамогай перамыкачоў і не ідзе, posterei таксама спасылку на кабель, калі б я ведаў, калі вы пу? пост.
    Але autocom, што б гэта было? Прабачце мае невуцтва, праграмнага або апаратнага, так? я бачыў multiecuscan апошняй версіі, і чакаецца, што сканіраванне рухавіка, так цікавіць мяне зразумець, толькі калі ідуць на датчык выдатку паветра або клапаны турбіны. Чаму? аўтамабіль не мае нават 30000 км, затым выключаю, як туды турбіну, нават, чаму? не мае навал нафты і не свішча.
    Праблема, што пры нападзе ўсе мне, што не бачыць эбу, памылак obd / Pin-код.
    Яшчэ раз дзякуй.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Autocom і марку дыягназ....
    Калі пракаціцца ў сеткі знайсці....
    Я думаю, нават у краме форуме...

Пастаў манометр рулявое кола і паглядзець, калі ціск правільна ...
    Калі і кіравання pierburg проста адлучыць трубкі ад wastgate і турба ідзе на 2 бар і больш
    І паглядзець адразу... Калі не падымаецца ціск і pierburg, але wastgate шляху...

І тады ce вымяральнік масы паветра, што і трохі далікатны... Можа быць ен....

Затым...... Свечкі і лямбда-Зонд.... і Г. д...

Для выключэння без дыягназу атрымаеце там жа...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    гэта таксама можа быць просты рукаў, кабель зададзена правільна порт і хуткасць

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •